Home / Promo  / Calitatea utilajelor KDT în atelierele QStil Furniture Solutions

Calitatea utilajelor KDT în atelierele QStil Furniture Solutions

WoodMatic comercializează utilaje de calitate la prețuri corecte pentru producția de mobilier, fiind reprezentanta fabricii Guangzhou KDT Machinery din China. KDT Machinery este unul dintre  liderii mondiali din domeniul proiectării și producției de echipamente și linii automatizate pentru producția de mobilier. Compania se concentrează pe cercetarea- dezvoltarea și producția de echipamente cu tehnologie avansată pentru producția de mobilier. Scopul declarat al echipei WoodMatic este de a oferi tehnologia KDT tuturor producătorilor de mobilă din România.

 

QStil Furniture Solutions Craiova a investit într-o linie “la cheie” pentru producția de mobilă la comandă furnizată de către WoodMatic, și anume circular de formatizat în pachet KS-832C, mașină industrială de aplicat cant KE-665JSKA, CNC de găurire pe șase laturi KD-612MHS și circular cu masă mobilă KS-132C.

 

Cătălin Drăgulin, administrator QStil ne împărtășește experiența sa avută cu WoodMatic:

„Compania noastră, Qstil Furniture Solutions produce mobilier specializat și soluții personalizate pentru industria HoReCa și retail, principalul client este Profi Rom Food, dar putem să producem orice tip de mobilier. Am început, cu mobilierul rezidențial apoi ne-am axat pe mobilierul specializat. Acum, având capacitate mare de producție datorita utilajelor ne-am gândit să îmbinăm producția de mobilier specializat cu cel rezidențial.

 

Căutând furnizori de utilaje am găsit WoodMatic. Astfel sub îndrumarea și consilierea domnului Radu Munteanu, reprezentantul de vânzări de la WoodMatic, am achiziționat un pachet de utilaje cum ar fi CNC găurire KD 612 MHS, mașină aplicat cant KE 665 JSKA,CNC debitare în pachet KS 832 C, circular cu masă mobilă KS 132 C.

 

 

Achiziția a fost făcută din fonduri proprii. CNC-ul de debitare în pachet a fost achiziționat cu plata în rate, și țin să le mulțumesc pe această cale pentru înțelegerea acordată. Instalarea utilajelor și  punerea în funcțiune au fost făcute într-un timp foarte scurt de către echipa de montaj și service care s-a ocupat și de instruirea personalului.

 

Datorită utilajelor industriale de mare capacitate, fluxul de producție s-a îmbunătățit enorm iar calitatea este net superioară. Pot spune că aproape s-a triplat producția cu același număr de angajați. Recomand utilajele KDT și sfătuiesc toți producătorii de mobilă care au posibilitatea, să își achiziționeze măcar CNC-ul de găurire, sporindu-și productivitatea și calitatea.”

 

 

Radu Munteanu, manager vânzări: „M-am alăturat cu mult entuziasm echipei WoodMatic, fiind impresionat de calitatea excepțională a utilajelor. Am peste 8 ani experiență în domeniul vânzărilor și știu să identific corect nevoile reale ale clienților și să le ofertez utilajele necesare, ținând cont de bugetul lor. Utilajele KDT au cel mai bun raport calitate/preț de pe piață, la momentul actual.”

 

În perioada 15-19 Mai Echipa WoodMatic  a fost prezentă în standul KDT, la Ligna 2023, unul dintre cele mai importante târguri de profil din industrie. Toți producătorii români de mobilă, au putut testa #utilajedecalitatelapreturicorecte în Hala 11, Stand F06.

 

 

 Pentru programări, informații suplimentare și oferte!

Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău

TEL: 0730 608 994 și/sau 0728 683 665

www.woodmatic.ro | office@woodmatic.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT