Home / Promo  / Calitate de marcă de la REDOCOL

Calitate de marcă de la REDOCOL

În sectorul meșteșugăresc calitatea contează. În acest caz este bine dacă te poți baza pe o marcă. Prin REDOCOL, Ostermann oferă sectorului meșteșugăresc exact ceea ce trebuie: o marcă pentru produse de înaltă calitate care sunt special adaptate necesităților din atelierul de tâmplărie.

 

La marca REDOCOL de la OSTERMANN se găsesc multe produse de înaltă calitate pentru atelier

La marca REDOCOL de la OSTERMANN se găsesc multe produse de înaltă calitate pentru atelier

 

„Ele sunt necesare în fiecare atelier!” – aceasta este concluzia experților Ostermann cu privire la numeroasele produse de la REDOCOL. La urma urmei, tâmplarii din producția proprie a companiei Ostermann utilizează ei înșiși apreciatele produse, chiar zilnic. Din sortiment fac parte adezivi, agenți de curățare și instrumente pentru prelucrarea canturilor. Tâmplarii găsesc în detaliu toate produsele și la termenul de căutare #REDOCOL pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Adezivi de înaltă calitate

La marca REDOCOL se găsesc diverși adezivi tip aracet, adezivi speciali și adeziv pentru furnir, precum și adezivi cu topire la cald EVA și PUR. Pe ultimul îl recomandă experții Ostermann în mod special clienților lor. Cu acesta se pot obține în final rosturi deosebit de subțiri și, în același timp, și rezistente la apă și căldură. O soluție ideală – în special în producția de bucătării unde, în locuri expuse, cum sunt cele din apropierea aragazului sau de deasupra mașinii de spălat vase, există frecvent temperaturi mai ridicate și multă umiditate. În plus, în cazul adezivilor de la REDOCOL greenline s-a pus accentul pe o compoziție și pe o utilizare ecologică. Aici, experții recomandă adezivul tip aracet REDOCOL greenline Kantol. Adezivul fără solvenți a fost dezvoltat special pentru lipirea manuală de canturi ABS și PVC și se caracterizează printr-o aderență inițială ridicată și un timp de întărire foarte scurt.

 

 

Agenți de curățare eficienți

Meșteșugarii găsesc o soluție adecvată de la REDOCOL și pentru curățarea finală pe șantier a piesei de prelucrat: cel mai bine, se utilizează în acest scop agentul de curățare biodegradabil REDOCOL greenline Finish 61. Acesta este adecvat pentru aproape toate suprafețele, ca de ex., sticlă, plastic, lac, linoleum și metal. În plus, există produsul adecvat pentru curățarea mașinii de căntuire după utilizarea de adeziv PUR și anume agentul de curățare REDOCOL PUR.

 

Instrumente pentru prelucrarea canturilor

Instrumente selectate pentru prelucrarea canturilor întregesc sortimentul REDOCOL. Astfel, cu ajutorul lamei de întindere plane, al clemelor pentru canturi, al unei lame pentru întindere în zona curburilor, al unei perii cu sisal și al dispozitivului pentru desprinderea foliei se poate optimiza în mod semnificativ manipularea canturilor în atelier. În timp ce clemele pentru canturi fixează bine role începute, canturile aplicate se pot prelucra ulterior cu ajutorul lamelor de întindere și al periei cu sisal. În cazul în care canturile sunt prevăzute cu folii de protecție, dispozitivul pentru desprinderea foliei REDOCOL ajută la îndepărtarea acestora.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Mirela Bold și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail  m.bold@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT