Home / Evenimente  / Cadouri surpriză, reduceri masive și workshop-uri de design. Toate la Marea Deschidere a noului Magazin Casa Rusu din Oradea

Cadouri surpriză, reduceri masive și workshop-uri de design. Toate la Marea Deschidere a noului Magazin Casa Rusu din Oradea

Vineri, 16 februarie 2018, ora 10.00, Casa Rusu redeschide un magazin modern de mobilier și decorațiuni, la Oradea, în centrul comercial Era Shopping Park de pe Calea Aradului nr. 62. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri surpriză, promoții speciale și workshop-uri de design interior susținute de cunoscutul designer Adela Pârvu.

 

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, minimaliste, elegante, modulare și ușor de asamblat.

 

Magazinul de la Oradea a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă. Acesta va fi unul de proporții, la fel ca acelea din Timișoara și Sibiu, cu o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați.

 

Magazinul Casa Rusu Oradea va fi gazda unor activități dedicate special clienților. Aceștia vor avea parte de reduceri de până la 55% la mobilier și decorațiuni, dar și de cadouri surpriză pentru primii 500 de cumpărători.

 

Mai mult, în primele 3 zile, în noul magazin din Oradea, clienții vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar față de reducerile anunțate la toate produsele de mobilier comercializate.

 

Mai multe informații despre deschiderea magazinului pe www.mobilacasarusu.ro/marea-deschidere-Oradea

 

 

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de aproape 25 de ani. În acest timp, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție. Pe parcursul anului 2018 se vor mai deschide  noi magazine  la Botoșani, Cluj și București.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT