Home / Promo  / BUCIN MOB: Produse realizate cu conștiința lucrului bine făcut

BUCIN MOB: Produse realizate cu conștiința lucrului bine făcut

Aici vei găsi elemente eco pentru casa sau compania ta: ferestre și uși din lemn stratificat, construcții din lemn și mobilier de grădină, dar și gama impresionantă de mobilier de lux Bucin Mob Design Collection. Lansată în anul 2017, reprezintă o colecție cu peste 25 de produse din lemn masiv, create în colaborare cu designeri români. Fiecare piesă de mobilier este creată din lemn de stejar, folosind de asemenea materiale alternative precum rășina epoxidică, marmură, aluminiu, cupru sau crom.

 

Produsele Bucin Mob oferă avantaje și beneficii reale, atât pentru piața națională cât și pentru cea internațională. Clienții actuali provin din țări precum Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franța sau Finlanda. Compania s-a înfiinţat în anul 1993 ca o firmă de familie. Echipa constituită în 1993 a fost nucleul de dezvoltare a unei companii, ale cărei cuvinte de ordine sunt experienţa, profesionalismul şi unitatea în dezvoltarea de produse noi şi competitive pe orice piaţă. Produsele pot fi achiziționate atât online cât și offline, în oricare din punctele de vânzare din orașele București, Brașov, Cluj-Napoca sau Sighișoara, dar și la fabrica din orașul Reghin.

 

Un producător recunoscut pentru produse realizate cu conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţie şi calitate, Bucin Mob se bucură de încrederea arhitecţilor, a meşterilor şi a constructorilor din România.

 

Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) și ISO 9001/2008

 

Ne găsiți în Pavilion B 1 stand 214

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT