Home / Industria Mobilei  / BUCIN MOB, în activitate, cu respectarea normelor de igienă și a distanțării fizice

BUCIN MOB, în activitate, cu respectarea normelor de igienă și a distanțării fizice

Compania BUCIN MOB, producător de mobilier de grădină din lemn de rășinoase, uși și ferestre, dar și de piese de mobilier de design, a lucrat în lunile martie și aprilie, pentru a onora comenzile primite și pentru a răspunde noilor solicitări venite prin intermediul canalelor de promovare online. Angajații au fost instruiți să respecte distanțarea fizică și normele impuse de criza sanitară.

 

Ing. Lucia Bucin, CEO BUCIN MOB: A fost o perioadă cu incertitudini și cu multe necunoscute, cum credem că a resimțit toată lumea. Așa cum ne așteptam, am încheiat carantina cu pierderi financiare, dar avem încredere că totul va reveni la normal. Ne bucurăm că niciunul dintre noi nu a suferit în urma virusului, că toți suntem sănătoși. Continuăm cu motoarele încălzite, pentru că nu am închis fabrica în această perioadă. Însă nu toți angajații au venit la serviciu. Personalul administrativ a lucrat de acasă, iar colegii care au venit la fabrică au muncit în ture separate, pentru a evita aglomerația și a respecta distanțarea fizică necesară. Pentru ca toți angajații să se simtă în siguranță, am instalat puncte de igienizare, purtăm măști și mănuși și urmăm o igienă corectă.”

 

Soluții de renovare pentru case și birouri

 

 

Ing. Lucia Bucin, CEO BUCIN MOB: În aceste săptămâni, ne-am respectat promisiunile și am instalat ferestre și uși din lemn triplu stratificat. Ne-am luat toate măsurile de precauție, clienții de asemenea, iar rezultatele au fost pe măsură. Continuăm să producem mobilier de grădină, foarte căutat în această perioadă. Înțelegem că timpul petrecut în familie este prețios și, din acest motiv, pentru spațiile deschise de tip terasă, balcon sau grădină, mobilierul din lemn reprezintă cea mai practică și sănătoasă soluție. Le mulțumim tuturor pentru încredere și pentru răbdare. Rămânem alături, răspundem prompt solicitărilor și oferim sprijin acolo unde este nevoie.  Sperăm ca viața să își reia cursul firesc foarte curând. Până revenim la normal, să fim grijulii cu noi și cu cei din jur, să purtăm măști de protecție, să respectăm distanța fizică recomandată și să ne protejăm.”

 

Produsele companiei pot fi văzute pe bucinmob.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT