Home / Decoratiuni  / Brandul ART GEORGIES va expune, la ediția din acest an a Bife-Sim, mozaic și vitralii unicat, adevărate opere de artă

Brandul ART GEORGIES va expune, la ediția din acest an a Bife-Sim, mozaic și vitralii unicat, adevărate opere de artă

De 30 de ani, ART GEORGIES este echivalentul necontestat al originalității, al calității și al execuției manuale fără cusur în domeniul picturii în mozaic și al vitraliilor, a nenumărate lucrări de amploare, ce se regăsesc în spații publice și locuințe private, atât în țară, cât și în străinătate.

 

Din 1992, Camelia și Virgil Moraru, fondatorii brandului românesc ART GEORGIES, au experimentat și au inovat idei îndrăznețe în domeniul vitraliului și mozaicului. Prin talent și dăruire, alături de o echipă de tineri profesioniști, formată din designeri, artiști și meșteri, au obținut importante medalii la saloanele de inventică de la Bruxelles, Moscova, Iași și Geneva, pentru tehnica unicat a fuziunii de sticlă cu pictură manuală și invenția propriului mozaic. Ambele tehnici sunt brevetate, recunoscute și apreciate la nivel național și internațional.

 

 

Fiecare proiect este individual, prin abordarea creativă ce permite armonizarea spațiilor, cu formă și estetică deosebite. Echipa Art Georgies oferă consultanță de la concept până la materializarea acestuia.

 

Pentru a vedea produsele, accesați paginile de prezentare

artgeorgies.com

instagram.com/art_georgies

facebook.com/ArtGeorgies

shop.artgeorgies.com/

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT