Home / Promo  / BRADUL MĂNECIU și MONTANA CÂMPENI aduc, la București, colecțiile cu care au încântat publicul la New York și Milano

BRADUL MĂNECIU și MONTANA CÂMPENI aduc, la București, colecțiile cu care au încântat publicul la New York și Milano

Mese de sufragerie, de cafea sau de perete, mobilier corp, toate realizate din lemn masiv de stejar, scaune, fotolii, canapele tapițate cu stofe ecologice premium vor fi prezentate într-o amenajare de excepție realizată de arhitectul Ioana Dan. Standul comun al celor două companii a atras atenția la fiecare expoziție, unde BRADUL MĂNECIU și MONTANA CÂMPENI au participat.

 

Colecțiile de mobilier sunt bine puse în valoare, lumina cade discret sau puternic pentru a delimita spațiile și a evidenția textură, culoare, amenajare. Nimic nu este lăsat la întâmplare, fiecare piesă sau accesoriu având un rol bine definit în ecuația spațiului. Standul spune o poveste, aceea a mobilei de calitate, realizată cu dragoste pentru lemn și natură, de profesioniștii celor două companii.

 

 

În toate cele 4 zile de expoziție, la standul Bradul & Montana se vor afla specialiștii HES Solutions, pentru a oferi soluții personalizate pentru industria hotelieră.

 

Design pentru lux și confort

 

Colecțiile actuale BRADUL MĂNECIU sunt atemporale, pornite din liniile clasice și actualizate pentru a domina stilurile interioarelor moderne. Texturile  materialelor sunt elegante și pufoase, se disting prin relieful fin al țesăturilor și nuanțele discrete, în același timp fiind impunătoare, prin tenta lor clasică și tonurile în penumbră.

 

 

Noile colecții pot fi văzute pe instagram.com/bradul_maneciu_furniture

 

 

Mobilă cu tradiție din Țara Moților

 

Piesele de mobilier realizate de MONTANA CÂMPENI surprind noile tendințe în amenajări interioare, punând într-o armonie perfectă tehnologiile moderne de prelucrare a lemnului cu caracteristicile unice ale stejarului.

 

 

Vezi cum arată produsele pe mobilamontana.ro

 

Bradul Măneciu și Montana Câmpeni vă așteaptă la standurile 50-51, Pavilionul B2, ROMEXPO

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT