Home / Industria Mobilei  / BRADUL MĂNECIU, mobilier construit cu pasiune și măiestrie

BRADUL MĂNECIU, mobilier construit cu pasiune și măiestrie

BRADUL MĂNECIU aduce culoare, textură și design, care completează orice încăpere. Elegant, minimalist sau îndrăzneț, aici regăsești mobilier care să definească stilul dorit.

 

Clasică sau modernă, mobila BRADUL MĂNECIU se remarcă prin tapițerie deosebită și piese din lemn masiv realizate cu măiestrie. Piesele de mobilier personalizate se încadrează atât în spațiile de locuințe sau office, cât și în cele de tip HORECA (baruri, cafenele, restaurante sau hoteluri). BRADUL MĂNECIU prezintă și livrează clienților o varietate de modele de canapele cu tapițerie aparte, fotolii și scaune, mese și birouri din lemn masiv, finisate cu profesionalism.

 

 

Adrian Pupeză, manager BRADUL MĂNECIU: „Piața principală este cea externă, europeană, în principal țările vestice: Benelux, Germania, Anglia, Franța, Italia. Pe ambele divizii, HORECA și HOME, lucrăm cu parteneri care ne asigură vizibilitate în Europa. Pe piața internă, ajung doar 10-15% din produsele realizate de Bradul Măneciu. Colaborăm cu arhitecți români și cu magazine de la noi din țară, tocmai pentru a ne apropia de public. Mi-aș dori ca românii să aibă încredere în mobila produsă în România, în brandurile românești. Suntem încă o țară care produce mobilă de calitate, la prețuri foarte bune. Sunt piețe întregi care ne apreciază, trebuie să avem și noi încredere în produsele realizate la noi în țară.”

 

 

Firmă cu tradiție, înființată în 1992, BRADUL MĂNECIU dorește să îndeplinească cerințele cele mai exigente ale clienților, prin atenția la detaliu și profesionalismul echipei de producție, precum și printr-o gamă diversificată de mobilier, disponibilă într-un număr mare de stiluri și finisaje.

 

 

Produsele firmei pot fi văzute pe bradul-maneciu.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT