Home / Industria Mobilei  / BRADUL MĂNECIU își continuă dezvoltarea

BRADUL MĂNECIU își continuă dezvoltarea

Fabrica a rămas în activitate pe tot parcursul anului. A răspuns cererilor partenerilor externi, dar a și onorat comenzi interne din domeniul HoReCa. Noii colaboratori au remarcat produsele BRADUL MĂNECIU la ultimele ediții ale Târgului Internațional BIFE-SIM, iar discuțiile antamate atunci s-au concretizat în 2020.

 

Adrian Pupeză, director general BRADUL MĂNECIU: Având în vedere că expozițiile interne și  internaționale s-au suspendat sau s-au amânat, nu am avut unde să ne prezentăm noile colecții. Din fericire, am avut comenzi și continuăm să producem pe contractele încheiate anterior, dar ne-am găsit și parteneri noi. La un bilanț al anului, aș putea spune că cererea pentru export s-a mărit. În 2020 am finalizat și câteva proiecte mari în domeniul HoReCa, pe care le-am obținut în urma expunerii la BIFE-SIM, în anii trecuți.”

 

 

Managementul companiei este decis să continue dezvoltarea și investește în utilaje noi pentru fabrică de la Măneciu.

 

„Suntem în derulare cu un proiect pentru retehnologizare, respectiv achiziționarea unor linii tehnologice de ultimă generație. Consider că orice sprijin pentru dezvoltare, de la statul român sau de la Uniunea Europeană, e binevenit, dar trebuie văzut în ce condiții și care vor fi rezultatele”, consideră Adrian Pupeză.

 

 

Cea mai mare problemă cu care s-a confruntat BRADUL MĂNECIU în 2020 este lipsa forței de muncă.

 

„Domeniul construcțiilor absoarbe toată forța de muncă. Firmele de construcții au facilități acordate de stat cu care noi nu putem concura, așa că am pierdut oameni buni. Acum căutăm soluții în afara țării. Vreau să le transmit colegilor din industria mobilei că am început discuțiile cu o firmă de recrutare de forță de muncă din afara Europei. Nu cred că vom avea altă soluție. Pentru cine e interesat sunt dispus să ofer toate informațiile necesare recrutării. Iar autorităților din România le recomand să se preocupe de industriile care încă funcționează și care sunt importante în privința contribuției la bugetul de stat, atât prin plata taxelor și impozitelor, cât și prin aportul pozitiv la balanța comercială a României datorită exportului”, susține managerul BRADUL MĂNECIU.

 

 

Colecțiile BRADUL MĂNECIU includ canapele, fotolii, scaune, dormitoare, livinguri, mobilă pentru hotel, piese de mobilier pentru bar și restaurant, în stil clasic sau modern, pe dimensiuni variate și finisaje din lemn masiv, cu tapițerii într-o gamă largă de culori.

 

Detalii pe www.bradul-maneciu.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT