Home / Industria Mobilei  / BRADUL MĂNECIU aduce la BIFE-SIM o colecție fresh, inspirată din perioada postebelică

BRADUL MĂNECIU aduce la BIFE-SIM o colecție fresh, inspirată din perioada postebelică

Colecția este inspirată de interioarele anilor 1950 – 1970, perioadă în care tinerii activi își exprimau ideile colorate și funky.  Stilul este plin de viață și nuanțat în culori îndrăznețe, pentru a evidenția obiectele de mobilier, de decor și a le scoate din monotonia interioarelor clasice și sobre.

 

 

IOANA DAN, arhitect: „Noua noastră colecție de scaune se remarcă printr-o explozie de culoare, cu linii simple curbe și o textură delicată a materialelor, toate încercând să contribuie la ideea de locuință confortabilă. Particularitățile colecției din acest an sunt materialul plușat în culori vii, respectiv roz, oliv, corai, dar și un pluș printat cu o temă exotică. Scheletul scaunelor este din lemn masiv de diferite esențe, predominant stejar, nuanțat  într-o notă fumurie, cu accente metalice. Propunem mobilier pentru locuințe private,  de la canapea la scaune de dining, bar sau demi fotolii, atât pentru case spațioase, cât și pentru cămine mai mici ca suprafață.”

 

 

BRADUL MĂNECIU se remarcă prin atenția la detaliu și profesionalismul echipei de producție, precum și printr-o gamă diversificată de mobilier, disponibilă într-un număr mare de stiluri și finisaje. Compania deține certificat FSC, ISO 9001, 14001 și este printre primele fabrici atestate ca producător de mobilă în România. Participă la expozițiile internaționale de profil, de la IMM Cologne la MILANO și BIFE-SIM București, pentru a fi în permanent contact cu cumpărătorii și a afla tendințele internaționale în designul de mobilier.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 213A, Pavilion B2!

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT