Home / Design  / Blum prezintă MERIVOBOX la BIFE-SIM 2022

Blum prezintă MERIVOBOX la BIFE-SIM 2022

Diversitatea nu a fost niciodată atât de simplu de oferit. O platformă autentică face posibil acest lucru: sertare și extrageri pentru toate cerințele, foarte simplu de prelucrat și de montat. Beneficiați de o funcționalitate optimizată în mod constant, cu design unic în același timp. Pe scurt: cu MERIVOBOX, ideile dumneavoastră şi ale clienților dumneavoastră devin realitate. Fiți pregătiți pentru cerinţele de mâine!

 

Platforma box pentru ideile dumneavoastră

Ultimul sistem box lansat de Blum creează o combinație unică de laterale înguste, stabilitate ridicată și asamblare ușoară. Acesta vine cu o gamă largă de programe cu puține componente și o procesare constantă. Șina de corp în formă de L și funcţionalitatea optimizată fac platforma box, implementată în mod constant, atât de inovatoare. Procesarea rămâne mereu la fel. Reglajele sunt simple. Iar designul este câștigătorul multor premii.

 

 

MERIVOBOX reunește patru inovații: o platformă pentru etape de producție simplificate, un design minimalist cu un limbaj de design independent, un nou concept pentru șina de corp cu funcționalitate îmbunătățită și un concept de prelucrare sofisticat și bine gândit.

 

 

Diversitate: platforma

Componenta principală este reprezentată de șina de corp cu doar o poziţie de fixare a şuruburilor în înălţime şi adâncime pentru toate aplicațiile. Pe aceasta puteți așeza sertare în funcție de preferințele dumneavoastră – indiferent ce alegeți, poziția de găurire a frontului și cuplajul de front sunt întotdeauna aceleași. Această platformă autentică reduce complexitatea și, în același timp, stimulează diversitatea.

 

 

Inconfundabil: designul

Aspectul caracteristic cu linii clare, precum și limbajul unic al formelor fac ca MERIVOBOX să fie inconfundabil. Linia de accent distinctivă asigură o refracție fascinantă a luminii pe laterala sertarului. Puteți utiliza diferite structuri: MERIVOBOX modular cu lonjeron, cu BOXCOVER sau închis, din metal cu BOXCAP.

 

 

Convingător: funcționalitatea

Noua construcție în formă de L a șinei de corp face ca MERIVOBOX să fie extraordinar de stabil – MERIVOBOX convinge în orice situație, chiar și când este foarte încărcat. Pe lângă glisarea lină sincronizată, stabilitatea ridicată a frontului deschide noi posibilități privind designul bucătăriei – puteți combina, fără probleme, fronturi înalte cu laterale cu înălțime mică.

 

 

Prelucrarea : Obțineți rezultate precise în mod facil

Datorită conceptului constant al platformei, orice variantă a MERIVOBOX poate fi implementată rapid și simplu. Sistemul box dispune de posibilități, simple de reglare pe trei dimensiuni, bine marcate și ușor accesibile, acestea fiind aceleași pentru toate lateralele de sertar.

 

 

Detalii pe blum.com/ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT