Home / Design  / BIZOO STUDIO, designul schimbă totul!

BIZOO STUDIO, designul schimbă totul!

“Adevărata satisfacție o ai atunci când îi ajuți și pe alții să ducă o viață mai bună”, cred Aliz Bocskor și Silviu Bleoca, co-fondatorii BIZOO Studio. Ei consideră că designul interior este un domeniu care se impune rapid, în Romania.

 

„În această perioadă provocatoare din mai multe puncte de vedere, am observat că oamenii au început să pună preț tot mai mult pe calitatea vieții din interior. Au început să realizeze că o amenajare personalizată, adaptată acestor vremuri, care include un mobilier practic și actual, creat cu ajutorul unui designer profesionist, reușește să le satisfacă majoritatea nevoilor si să le seteze astfel un nivel mai ridicat al traiului. Ca urmare, tendințele în designul de mobilier vor suferi anumite schimbări, iar cei care vor să rămână actuali, credem noi că vor avea succes. Vor influența, pe viitor, alegerea materialelor cât mai safe din punct de vedere al sănătății, funcționalitatea și organizarea cât mai optimă a mobilierului. Pentru noi ca și designeri, este important ca producătorii să vadă și să înțeleagă că detaliile fac diferența cu adevărat, un exemplu cu care ne întâlnim adesea sunt mânerele. Chiar dacă mobila este efectuată dintr-un material premium (MDF, lemn masiv etc) dacă mânerele nu sunt de calitate, mobilierul va arăta ieftin”, susțin designerii de la BIZOO Studio.

 

 

Co-fondatorii BIZOO Studio recomandă consultarea designerilor ori arhitecților în toate etapele, de la producție la amenajarea și chiar vânzarea produselor. Cred că o colaborare strânsă cu echipe de designeri de interior si designeri 3D este necesară pentru o dezvoltare eficientă și adaptată prezentului.

 

 

„Consultarea specialiștilor este esențială, deoarece aceștia sunt capabili să stabilească un standard de confort și siguranță corect si calitativ, reușind să ridice și nivelul estetic în ceea ce privește trendul în decorațiuni interioare. Toți acești factori vor influența puternic producția/amenajarea/vânzarea produselor. Piața de design interior este într-o ascensiune continuă, de aceea, producătorilor de mobilier le recomandăm să urmărească tendințele în designul de mobilier. Realizarea librăriilor de modele 3D a devenit necesară în prezentarea și vânzarea mobilierului. Pentru a putea integra cu ușurință piesele de mobilier ale producătorilor în proiectele 3D, designerul are nevoie de modele 3D”, susțin Aliz Bocskor și Silviu Bleoca.

 

 

Despre BIZOO Studio

 

Aliz Bocskor, designer de interior: „Am studiat la Interior Design Institute în timp ce locuiam în Londra, UK (unde am petrecut 15 ani), un oraș care poate deschide spre creație chiar și un suflet dezorientat. Când țara mea, România, mi-a oferit șansă de a-mi deschide propriul studio de design, am profitat de această oportunitate și m-am mutat în orașul meu natal, Târgu Mureș. Rolul meu, ca și designer de interior, este de a-mi încuraja clienții pentru a lua cele mai bune decizii pentru ei înșiși și pentru proiectele la care lucrăm împreună. Cu ajutorul partenerului meu care este 3D designer, le prezentăm opțiunile cele mai bune ținând cont de dorințele, bugetele și spațiile lor, iar ei aleg ce le este cel mai potrivit.  În acest proces, ambele părți ne educăm, interacționăm și comunicăm, deci este win-win. Împreună cu partenerii noștri furnizori de mobilă realizăm proiecte de mobilier mai inovatoare, dar și mai provocatoare.”

 

Silviu Bleoca, 3D designer: „Pasiunea mea pentru designul 3D a început încă din primele etape ale vieții de student. Am absolvit Facultatea de Informatică în cadrul Universității Petru Maior din Târgu Mureș urmând să încep o carieră de programator. Simțeam că această profesie nu mi se potrivea și îmi doream tot mai mult ca talentul meu creativ să-l impun în munca de zi cu zi. Mi-am urmat visul, printr-un masterat în Design și Grafică, axându-mă pe design 3D. Mi s-a părut extrem de provocatoare și atractivă ideea de a crea cu adevărat o lume virtuală cât mai apropiată de lumea reală. Pe parcurs am continuat să adun cât mai multe cunoștințe despre modelare, vizualizare și imprimare 3D. De-a lungul timpului am acumulat o experiență vastă în proiectarea 3D, de la concepte rezidențiale, până la cele comerciale.”

 

Start up-ul BIZOO Studio se află în al treilea an de activitate. Firma a fost finanțată prin programul POCU (Diaspora ACASĂ).

 

Mai multe pe bizoostudio.com facebook.com/bizoostudio instagram.com/bizoostudio

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT