Home / Industria Mobilei  / BIOMOBILA, furniture for live

BIOMOBILA, furniture for live

Prin mobilierul pe care-l facem dorim să impresionăm clienții prin design și calitate, dar mai ales prin grija față de impactul obiectelor de mobilier asupra sănătății acestora.

 

BIOMOBILA este o întreprindere înființată în anul 2015, în urma implementării unui proiect cu finanțare din fonduri nerambursabile europene pentru dezvoltarea de întreprinderi sociale. Obiectivul întreprinderii este acela de a dezvolta produse de mobilier din lemn masiv cu finisaje ecologice, cu un impact scăzut în ceea ce privește poluarea mediului, asupra sănătății lucrătorilor și a utilizatorilor. În principiu, la mobilierul din lemn masiv impactul asupra mediului din perspectiva finisajului se referă la compușii organici volatili, prescurtat COV.

 

În cea mai mare parte a activității compania a realizat proiecte de mobilier la comandă, cu design propriu sau propus de client. În prezent facem eforturi pentru pentru a ne crea o piață de desfacere pentru serii mici de mobilier cu design propriu. În acest sens am dezvoltat un set de mobilier pentru dormitor pe care l-am denumit BioArtDeco.  Este un dormitor cu design modern, integral din stejar, care îmbină liniile drepte cu muchii rotunjite, cu proporții care conferă armonie, astfel încât să creeze o atmosferă relaxantă în dormitor. Finisajul este cu ulei cerat de la Leinos.de cu un nivel foarte scăzut de COV.

 

Echipa BIOMOBILA: Mady Isan, Ovidiu Ion Isan

 

Produsele firmei pot fi văzute pe biomobila.ro și pe biofurniture.eu

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT