Home / Interviuri  / Bijuterii din lemn la BIFE – SIM: instrumentele muzicale produse de HORA

Bijuterii din lemn la BIFE – SIM: instrumentele muzicale produse de HORA

Cel mai mare producător de instrumente muzicale din lemn din Europa, HORA Reghin, aniversează 70 de ani de la înființare.

 

Gabriel Hărăpescu, responsabil vânzări HORA: „Am venit la BIFE-SIM, după o perioadă mai lungă, să prezentăm instrumentele muzicale pe care le producem. Avem produse unicat: chitare acustice, electrice, clasice, pentru începători și pentru avansați, precum și instrumente tradiționale românești cum ar fi: cobza, țambalul, naiul. De asemenea, suntem unici producători pentru anumite instrumente, cum ar fi bouzouki de concert (N.R instrument muzical cu coarde ciupite). Anul acesta am realizat 5 instrumente noi, care trebuiau prezentate, în premieră, la Muzikmesse Frankfurt dar, din cauza pandemiei, acest târg s-a anulat. Este vorba despre chitare acustice, clasice, profesionale. Avem produse noi, foarte competitive, pretențioase, mici bijuterii din lemn. La HORA creăm anual 7 – 8 instrumente noi, nu reinterpretate.”

 

 

HORA deține un magazin propriu în București, în Piața Alba Iulia, dar instrumentele muzicale produse aici pot fi găsite și la partenerii companiei, din toată țara.

 

„Magazinul de la București este foarte bine aprovizionat, personalul știe exact ce trebuie să le comunice clienților. Avem parteneri în țară, aproape în fiecare reședință de județ. Cele mai mari magazine de profil sunt în Timișoara, Iași, Craiova, Suceava, Brașov, Baia Mare, Constanța. Peste 85% din instrumentele produse de noi merg la export. Livrăm în mare parte în Germania, SUA, Rusia, Japonia, Australia, Turcia”, a precizat Gabriel Hărăpescu.

 

 

Produsele pot fi văzute în magazinele de profil, dar și pe hora.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT