Home / Design  / Big Bit sau ce înseamnă să locuiești într-un curcubeu

Big Bit sau ce înseamnă să locuiești într-un curcubeu

Dacă sunteți în căutarea unui strop de magie și vreți să evadați din viața de zi cu zi, ar trebui să vizitați orașul Margate din Marea Britanie. În orașul odată adormit se află un refugiu insolit pentru vacantă, o locuință care se apropie cel mai mult de a trăi în interiorul unui curcubeu. Deținut de Polly Donger și Jim Biddulph, uluitorul Big Bit aduce un omagiu renașterii recente a localitătii. Locația colorată și veselă, seamanand cu un loc de joacă pentru adulți, a devenit pentru proprietarii magazinului Old Town un fel de locuință-anexă a magazinului  care vinde diverse produse de la producători independenți.

 

 

Big Bit este un extrem de colorat apartament cu două dormitoare, cu excepția bucătăriei negre cu buline albe. Imprimeuri jucăuse sunt combinate cu culori solide pentru o experiență captivantă care nu poate să aducă vizitatorilor decât bucurie. Jucăriile de epocă pot fi observate peste tot, adăugand spațiului o vibrație jucăusa.

 

 

Ascuns sub scări este un tunel roșu care duce la prima cameră de oaspeți – un spațiu alb, pufos, asemănător norilor, care aduce cu sigurantă vise dulci.

 

 

Celălalt dormitor este albastru. Deasupra pereților albaștri se întinde tavanul curcubeu. De-o parte și de altă a patului se află aplice în formă de nor.

 

 

Apoi, mai există și camera de baie cu duș, toată galbenă. Există chiar și hârtie igienică galbenă!

 

 

Sursa: design-milk.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT