Home / Promo  / BIFE-SIM 2022, evenimentul care reunește comunitatea din industria mobilei

BIFE-SIM 2022, evenimentul care reunește comunitatea din industria mobilei

De 30 de ediții, producătorii, importatorii, distribuitorii de mobilier și decorațiuni, dar și cei care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului se întâlnesc, în fiecare toamnă, la BIFE-SIM, singura expoziție internațională dedicată industriei mobilei în România și la cea mai importantă din Europa de Sud-Est. Se dorește a fi o sărbătoare a sectorului de mobilier, un eveniment în care producătorii își expun noile colecții, iar distribuitorii de utilaje prezintă inovațiile apărute în lume, pentru a conecta industria românească la noile tendințe internaționale.

𝗖𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗶𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗮 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝗲𝗿 𝘀-𝗮𝘂 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝘀 𝗱𝗲𝗷𝗮 𝗹𝗮 𝗕𝗜𝗙𝗘-𝗦𝗜𝗠 𝟮𝟬𝟮𝟮

 

SIMEX, ARDUDANA, MOBEX, SZEL MOB, BRADUL MANECIU, MONTANA CAMPENI, CAREL WOODWORKS, NORDARIN PROD COM, SOLID OAK, ADINA WOOD DESIGN, MOZAIC VITRALII, HETTICH, SANITOP, FINEX PRO INDUSTRIAL, OVIPROD, AESTETIC INDESIGN, SARMEXIN au și completat formularele de înscriere. Alte câteva zeci de firme și-au anunțat intenția de participare.

 

𝗜𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲-𝘁𝗲 𝗮𝗰𝘂𝗺, 𝗰𝗮 𝘀𝗮 𝗼𝗰𝘂𝗽𝗶 𝗼 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗶𝗻 𝘁𝗮𝗿𝗴!

 

Expoziția va fi organizată pe saloane tematice și se adresează companiilor de profil din România și din străinătate.

 

Avantajele participării

 

  • Îți prezinți produsele și serviciile într-un stand modern și personalizat

ROMEXPO a pregătit un pachet complex de servicii și soluții creative, astfel încât să îți asigure o participare de succes

 

  • Ai contact direct cu vizitatorul specialist

Profesioniștii din domeniu sunt mereu în căutare de idei noi, de o varietate de produse și materiale, precum și de oportunități de business, iar BIFE-SIM 2022 este locul perfect în care poți să le prezinți evoluția din industrie și să le oferi informații relevante

 

  • Beneficiezi de prezența unui public larg numeros

Pentru că există un interes mare și pentru achiziționarea de produse, evenimentul oferă și posibilitatea vânzării. Pregătește cele mai atractive oferte!

 

  • Ai acces rapid la o rețea importantă de posibili parteneri de afaceri

BIFE-SIM 2022 este o un adevărat cadru de networking unde poți să îți dezvolți rețeaua de contacte și să faci schimb de idei cu alți antreprenori, un spațiu dedicat dialogului de business.

 

  • Poți organiza conferințe, prezentări, demonstrații și workshop-uri
  • Faci pare dintr-un eveniment care are o vizibilitate considerabilă atât în mediul online, cât și în offline
  • Crești vânzările companiei tale

 

Participarea la evenimentele de nișă rămâne una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților.

 

  • Romexpo va pune la dispoziția companiilor expozante un spațiu special creat pentru interacțiune, contractare si vânzare.

 

  • APMR va organiza prezentarea și jurizarea produselor realizate în cadrul Concursului Național de Design de Mobilier.

 

  • Revista MOBILA by APMR este partener media principal al BIFE-SIM

 

Suntem singura publicație din România care se adresează profesioniștilor din industria mobilei, dar și publicului consumator. Prezentăm tendințele, inovația din domeniu și conectăm membrii Asociației Producătorilor de Mobilă din România între ei, dar și cu potențialii clienți. În acest sens, promovăm pe toate canalele de care dispunem campania de înscriere a firmelor la eveniment, susținem propria campanie de promovare a BIFE-SIM către publicul profesionist, în special business to business, dar și către publicul consumator de mobilă de calitate.

 

Cea de-a 31-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM, eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camerele de Comerț Județene, va avea loc în perioada 22 – 25 septembrie 2022.

 

Nu ratați discount-ul pe care îl puteți primi ca membri ai APMR!

 

Completați formularul de înscriere pe care l-ați primit pe mail sau pe care îl puteți solicita direct la APMR.

 

 

CONTACT

Gabriela Chișe

coordonator târguri APMR

0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT