Home / Promo  / BIFE – SIM 2021

BIFE – SIM 2021

ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCIR) lansează BIFE-SIM 2021, Târgul Internațional de Mobilă,  Echipamente și Accesorii, cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă, care se organizează în România.

 

În contextul prezentat de autorități privind relaxarea etapizată a restricțiilor, organizatorii BIFE-SIM propun ca evenimentul să aibă loc în formatul tradițional, în perioada 23 – 26 septembrie 2021, în Pavilioanele B1 și B2 și pe platformele exterioare 10 – 11.

 

Termen de înscriere: 15 iunie 2021

 

Pentru situația în care autoritățile nu vor permite organizarea evenimentelor în spații închise, ROMEXPO propune desfășurarea în exterior, pe platformele 10 – 11.

 

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, ROMEXPO pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!  Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

 

CONTACT pentru detalii legate de înscriere și de desfășurare a evenimentului:

 

Gabriela Chișe

coordonator proiect APMR

0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT