Home / Promo  / BIFE-SIM 2018, ÎN CASĂ NOUĂ

BIFE-SIM 2018, ÎN CASĂ NOUĂ

Peste 270 de companii românești și străine vor prezenta soluții ingenioase pentru orice tip de spațiu și pentru toate gusturile, în cadrul celei de-a XXVII-a ediții a BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat industriei mobilei, echipamentelor și accesoriilor din România, care va avea loc între 12 și 16 septembrie 2018, la ROMEXPO. Firmele membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România ocupă peste 70% din suprafața expozițională.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „BIFE-SIM este un târg de referință în industria mobilei. Este expoziția anuală cu cel mai mare impact asupra sectorului, iar faptul că, de anul acesta avem și spații adecvate de expunere a produselor și echipamentelor, poate aduce numai beneficii.”

 

Mihai Costriș, Director General Romexpo: „BIFE-SIM este una dintre cele mai mari și mai importante manifestări expoziționale pe care Romexpo le organizează. Împreună cu partenerii de la Asociația Producătorilor de Mobilă din România ne propunem să susținem producătorii români și importatorii și să le asigurăm o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de 5 zile să își prezinte produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze. Totodată, ne dorim să contribuim la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, iar BIFE-SIM 2018 să reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. În ceea ce-i privește pe vizitatori, le putem promite că BIFE-SIM 2018 le va dezvălui cele mai populare tendințe din domeniul mobilierului și le va furniza cele mai bune sfaturi și idei creative pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele lor! Vă așteptăm la BIFE-SIM 2018, locul unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului își dau întâlnire!”

 

Ediția din acest an se va desfășura în noile spații expoziționale – pavilioanele B1 și B2, locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională. Suprafața rezervată este de circa 27.000 de mp.

 

Vor fi expuse și prezentate diferite stiluri de mobilier contemporan, vintage, art deco, minimalist, baroc, rococo, rustic, neo clasic, eclectic, art nouveau, glamour și multe altele.

 

 

O serie de demonstrații practice se vor desfășura de-a lungul zilelor la BIFE-SIM, astfel încât cei interesați să fie informați cu obiectivitate despre calitatea și caracteristicile mobilierului pe care doresc să-l achiziționeze pentru casă și grădină, pentru birouri sau alte spații.

 

 

În cadrul expoziției organizate de Romexpo în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie a României vor avea loc mai multe evenimente, menite a promova noutățile în design, tinerii designeri, precum și tehnologia de ultimă generație.

 

 

 

13 septembrie 2018: Conferința Digitalizare și robotizare, de la mit la realitate

 

14 septembrie 2018: Concursul Național de Design de Mobilier, ediția a XVI-a

 

14,15 septembrie 2018: Conferința de Design 2018 – Smart Industries for a Smart City

 

 

 

 

Mai multe detalii găsiți pe bife-sim.ro și industriamobilei.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT