Home / Focus  / Bienala de arhitectură de la Chicago va fi deschisă publicului din 16 septembrie 2017

Bienala de arhitectură de la Chicago va fi deschisă publicului din 16 septembrie 2017

Pregătirile pentru cea de-a doua bienală de arhitectură din Chicago sunt în plină desfășurare. Intitulată „Creați o nouă istorie” (“Make New History”), coordonată de Sharon Johnston și Mark Lee în calitate de directori artistici și cu o listă a participanților din 2017 care cuprinde peste 100 de firme – multe dintre ele bine cunoscute – reprezentând peste 20 de țări. CAB 2017 va avea loc la Centrul Cultural Chicago și în alte locații înconjurătoare, din 16 septembrie până pe 7 ianuarie 2018.

 

CAB (Chicago Architecture Biennial) anunță, de asemenea, și proiecte speciale, printre care o colaborare cu renumita firma de arhitectură din New York, SO-IL, și originala artistă de origine iugoslava Ana Prvački, dar și o instalație a lui Francois Perrin la Garfield Park Conservatory. În program mai este și o nouă opera de artă realizată de Gerard & Kelly la Casa Farnsworth, fotografii de James Welling, și clipuri video de Gerard & Kelly, la Galeria Orașului din Historic Water Tower.

 

Cu o coloană sonoră care poate fi descrisă ca fiind capricioasă și cu o viziune estetică care cuprinde atât vechiul, cât și noul, iată o previzualizare video a bienalei de arhitectură Chicago din 2017 (care, anul acesta se va petrece simultan cu EXPO CHICAGO):

 

Sadar Vuga arhitekti Air Traffic Control Center Brnik SLO

MAIO Studio, Barcelona, 2011-12 Newport Street Gallery by Caruso St John The Philharmonic Hall of Szczecin by Barozzi The Vault House in Oxnard by Johnston Marklee

Sursa: http://archinect.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT