Home / Promo  / Best Wood, în premieră la BIFE-SIM

Best Wood, în premieră la BIFE-SIM

Compania Best Wood se ocupă de prelucrarea lemnului, trecând prin toate etapele, de la tăierea în gater, producția de cherestea, până la crearea de panouri finger joint, blinduri pentru uși și ferestre, precum și blaturi de mese. Producția începe prin tăierea precisă a lemnului în gater și prelucrarea în cherestea de înaltă calitate pentru a putea fi folosită ca materie primă pentru o varietate de produse.

 

 

„Un punct forte al companiei îl reprezintă panourile finger joint, rezultate din asamblarea tehnică a bucăților de lemn, asigurând stabilitate și durabilitate. Best Wood produce, de asemenea, blinduri pentru uși și ferestre, oferind soluții sigure și izolatoare. Blaturile de mese create de Best Wood sunt apreciate pentru calitate și design, potrivindu-se diferitelor stiluri. Un aspect esențial al firmei este angajamentul pentru mediu, demonstrat prin utilizarea lemnului autohton FSC, sprijinind protejarea pădurilor și a resurselor naturale.”

 

 

Best Wood s-a specializat și în producția de mobilier, reușind acum să realizeze piese din lemn masiv, în care imperfecțiunile lemnului sunt păstrate și evidențiate.

 

 

 

linktr.ee/bestwood_import_export

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT