Home / Interviuri  / „BEST IN THE ICFF SHOW FOR ART” PENTRU BRANDUL MINDTHEGAP @ ICFF NYC 2019

„BEST IN THE ICFF SHOW FOR ART” PENTRU BRANDUL MINDTHEGAP @ ICFF NYC 2019

Premiul obținut de GLOBAL ART PRODUCTION, în prima zi a evenimentului, a fost oferit de Asociația Internațională de Amenajări Interioare și Design – IFDA, care a considerat că prin felul în care și-a prezentat brandul MINDTHEGAP, producătorul român a oferit cel mai bun spectacol de la această ediție a ICFF New York.

 

Ştefan Ormenişan, creative partner GLOBAL ART PRODUCTION: „Încercăm să creăm o atmosferă. La târgul de anul acesta am venit cu o colecție inspirată din cultura lumii. Un fel de colecție de colecționar cu tot felul de modele cu diferite motive. Colecția este creată de echipa noastră de 5 designeri, pe care îi coordonez. În fiecare an lansam proiecte noi și avem foarte multe povești, mai precis fiecare colecție este împărțită cam în 10-11 subcolecții. Una este tropicală, alta e din cultura lumii, una e contemporană. Anul acesta avem una dedicată Manhattan-ului. De obicei, când venim la târguri, încercăm să mixăm din 2-3 colecții, să arătăm oamenilor ce avem.”

 

Compania GLOBAL ART PRODUCTION participă pentru a doua oară la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR.

 

 

Ştefan Ormenişan, creative partner GLOBAL ART PRODUCTION: „Tot mai mulți profesioniști, designeri și arhitecți încep să ne cunoască brandul, să știe de noi. După participarea de anul trecut, un număr mai mare de showroom-uri și de distribuitori online au început să ne vândă produsele. E clar că orice prezență într-o țară și mai ales pe un continent atât de departe de România e foarte importantă, pentru că este nevoie ca toți clienții să-ți vadă și să-ți atingă produsele, să fie discuții față în față, pentru că cei care interacționează direct fac mult mai bine business împreună.  Toți ne apreciază, își fac poze în stand, spun că ne adoră produsele. Cred însă că mai este un pas pe care trebuie să îl facem, cu o prezență mai masivă și nu doar prin târguri, ci și prin networking de care avem nevoie aici, pentru că sunt foarte mulți profesioniști, designeri arhitecți care ar vrea să cumpere produsele, dar nu vor să cumpere direct din România, adică online, ci ar vrea să le găsească într-un showroom în New York, Cincinnati. La această expoziție am avut două întâlniri foarte interesante, cu 2 dintre cei mai mari distribuitori de tapet și de textile din SUA, care s-au arătat interesați și dacă se materializează, vom avea o prezență mult mai mare pe piață.”

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT