Home / Focus  / Benjamin Moore ne sfătuiește să ne zugrăvim casa în violet închis în anul 2017

Benjamin Moore ne sfătuiește să ne zugrăvim casa în violet închis în anul 2017

“Se retrage și curge cu tot ce e împrejur, iar lumina o aduce la viată. Bogat ametist regal, se poate stinge în violaceul pal al munților indepărtati sau se poate transforma în cărbune lucios. Lasă-ți partea misterioasă să se manifeste. Lasă Umbra să-ți creeze starea de spirit ” – O’Neill Ellen, Directorul de Creație Benjamin Moore

Shadow, a deep saturated purple, is Benjamin Moore's 2017 Color of the Year. MUST CREDIT: John Bessler - Benjamin Moore.

Benjamin Moore a anunțat culoarea anului 2017 și, dacă, până în 2016, ați fost dezamăgiți de nuanțele de vanilie sau de purul și simplul alb, acum s-ar putea sa fiți plăcut surprinși. Pentru anul care vine ni se propune Umbra, o profundă și săturată nuanță de violet.

22cb6a04042f5a141633419c5afb7c8f

„Aluzivă și enigmatică, Shadow (Umbra) este o maestră a ambianței. Este o culoare care amintește de trecut, dar rămâne și o culoare contemporană, increzătoare”, a declarat Ellen O’Neill. Această nuanță de violet face parte dintr-o întreagă paletă de culori îndrăznețe în trend care, după cum susține Benjamin Moore, reflectă preferința consumatorilor pentru culorile saturate.

„Îmi place, e sofisticată, caldă și proaspătă. Pot să o văd într-o bibliotecă sau într-un mic birou. Ar putea face o cameră să devină foarte intimă” spune designerul Ally Banks de la “Ally Banks Interiors” din Washington, care utilizează culoarea, într-un proiect în desfășurare, la scaune, perne și taburete. „Cred că este o alegere bună pentru ziua de azi.”

benjamin-moore-shadow-jpg-size-custom-crop-687x650

Sursa: gastongazette.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT