Home / Design  / Benjamin Moore anunță culoarea anului 2020 – First Light

Benjamin Moore anunță culoarea anului 2020 – First Light

Benjamin Moore spune că, pentru el, culoarea anului 2020, First Light, este o culoare optimistă proiectată ca fundal pentru un „nou deceniu luminos”.

 

 

Benjamin Moore a fost ultimul mare furnizor de vopseluri care și-a împărtășit alegerea pentru culoarea anului 2020, opinie oarecum surprinzătoare față de aprecierile lui Sherwin-Williams, Behr și PPG.

 

Deși s-a pornit pe tendința nuanțelor inspirate de natură, Benjamin Moore a mers într-o direcție diferită in ceea ce privește culoarea anului 2020, optând pentru un roz deschis care, dacă numele poate fi o indicație, prezintă o culoare găsită în cerul de dimineață, la începutul unei zile noi. First Light (prima lumina) este o „spălare răcoritoare a rozului, o neutră care plutește între cald și rece”, spune Benjamin Moore. Această „nuanță moale de roz explodează de potențial” și este un „fundal pentru un nou deceniu luminos”.

 

First Light face parte din paleta de culori a companiei aleasă pentru anul viitor. Ea prezintă 10 culori de vopsea coordonate, care oferă o „modalitate atemporală de iluminare”. Alte culori din paleta 2020 a lui Benjamin Moore includ: White Heron (alb cocostârc), Crystalline (cristalin), Windmill Wings (aripile morilor de vânt), Buxton Blue (albastru de Buxton), Golden Straw (auriu-pai), Thunder (tunet), Cushing Green (verde pufos), Oxford Gray (gri de Oxforf) și Blue Danube (Dunărea albastra).

 

 

Benjamin Moore împărtășește modul în care își alege culoarea anului dintr-o bibliotecă de culori existentă cu peste 3.500 de nuanțe, pe site-ul său. Paleta cromatică 2020 implică observarea an de an a designului, artei, modei, mediului și influențelor culturale din întreaga lume, potrivit producătorului de vopsea.

 

 

„Suntem atenți la o serie de influențe în design precum mobilierul, iluminatul, țesăturile, accesoriile pentru locuințe și multe altele și, apoi, luăm în considerare relația pe care vopseaua și culoarea le au cu fiecare dintre ele.”, spune compania, adăugând că, în final, rezultă o „paletă de culori selectate cu grijă și o culoare deosebită a anului, care ne inspiră pe toți. ”

 

Sursa: furniturelightingdecor.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT