Home / Industria Mobilei  / Baze de date personalizate pentru producătorii de mobilier

Baze de date personalizate pentru producătorii de mobilier

Tesagon este o companie specializată în crearea de produse software pentru producătorii de mobilier. Experiența noastră de peste 10 ani în producția de mobilier ne-a ajutat să identificăm o serie de neajunsuri cu care se confruntă utilizatorii programelor de proiectare complexe și să înțelegem provocările cu care se confruntă producătorii de mobilier în activitatea lor.

 

Astfel, în ultimii 3 ani, ne-am concentrat eforturile pe crearea de baze de date personalizate pentru utilizatorii de imos.

 

În general, configurarea inițială a unui astfel de software conține o bază de date restrânsă și câteva concepte despre utilizarea acestuia. Proiectarea unei baze de date complete, cu conexiuni, definiții de repere și principii constructive care sunt pregătite pentru producție necesită timp îndelungat și personal cu experiență. Aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul bazelor de date preconfigurate, adaptări personalizate sau baze de date personalizate.

 

CE CONȚINE O BAZĂ DE DATE PERSONALIZATĂ?

 

  • Bibliotecă de corpuri parametrizabile în funcție de dimensiuni, principii constructive, decoruri și accesorii, construită conform solicitărilor și nevoilor tale
  • Principii constructive și repere stabilite în funcție de modul tău de lucru
  • Materiale și accesorii ale celor mai importanți furnizori internaționali, actualizate periodic cu ultimele colecții
  • Configurator (opțional), extrem de intuitiv și ușor de utilizat chiar și de către persoane cu experiență minimă, perfect pentru utilizarea în showroom

 

VIDEO

 

CIPRIAN COMAN Managing Partner TESAGON: ”Este extrem de ușor să lucrezi cu 3D ALL și nu ai nevoie de oameni care au cunoștințe avansate de proiectare. Configurezi corpurile rapid și poți face orice modificări imediat, fie că sunt la nivel de proiect sau de articol. Consumul este adaptat automat în funcție de modificările efectuate. Utilizând 3D ALL elimini erorile de proiectare și poți reduce costurile cu mai mult de 50%.”

 

 

 

AVANTAJELE UTILIZĂRII UNEI BAZE DE DATE PERSONALIZATE

 

  • Reduci costurile cu proiectarea – proiectezi rapid și nu ai nevoie de oameni specializați în proiectare.
  • Poți face orice modificări imediat, la nivel de proiect sau de articol. Trasabilitatea și optimizarea sistemelor și accesoriilor în timp real permite adaptarea automată a consumului în funcție de modificările efectuate.
  • Elimini erorile de proiectare – poți fi sigur că ceea ce proiectezi în 3D ALL este în parametrii corecți, eliminând astfel surprizele neplăcute din producție sau din timpul montajului.
  • Cu 3D ALL scazi timpul de proiectare și management al proiectului cu peste 50%, ceea ce conduce la eliminarea blocajelor din producție și la capacitatea de a executa mai multe proiecte în același orizont de timp.

 

 

CREȘTE EFICIENȚA ÎN FABRICA TA DE MOBILĂ CU AJUTORUL BAZELOR DE DATE PERSONALIZATE

 

 

CONTACT:

Ciprian Coman | +40 746 010 59

ciprian@tesagon.com | 3dall.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT