Home / Industria Mobilei  / BASIC POINT este în plină dezvoltare

BASIC POINT este în plină dezvoltare

Compania nu și-a întrerupt activitatea pe perioada lockdown.

 

Călin Păușan, manager BASIC POINT: „A fost un pic de scădere atunci în martie, aprilie, dar a fost de muncă constant. În acea perioadă ne-am focusat mai mult pe plan local și ne-am gândit să facem stocuri de mobilier mai accesibil la preț pentru magazinele noastre. Nu am vrut să trimitem oamenii acasă. Le-am dat de muncă. Am avut câteva persoane in șomaj care locuiau în alte localități și care nu aveau cum să ajungă la muncă. Ne-am adaptat și, pe lângă producția de mobilier pentru birouri, am început să producem paravane din plexiglass.”

 

 

 

Aflată în plină dezvoltare, compania BASIC POINT accesează acum granturile pentru capital de lucru și investiții.

 

„Faptul ca am avut acei oameni în șomaj ne-a ajutat foarte mult pentru ca am putut să accesam IMM INVEST. Am depus proiect pentru granturile care se acordă pentru capital de lucru și acum depunem pentru investiții. Suntem în plină dezvoltare. Prin IMM INVEST ne gândim să achiziționăm un spațiu comercial, dar și mijloace de transport marfă. În privința retehnologizării, am depus pentru finanțarea unei hale complet utilată, dar mai avem un proiect de implementat, unde așteptăm utilajele”, a explicat Călin Păușan.

 

 

BASIC POINT are două magazine fizice și unul virtual

 

Compania a fost fondată în anul 2011 de către Călin Păușan, cu scopul de a realiza, la comandă, mobilier cu electrocasnice încorporate. În tot acest timp, compania s-a dezvoltat continuu. În prezent, dispune de o ofertă dezvoltată, adaptată după nevoile specifice fiecărui spațiu și proiectată în funcție de preferințele clienților. BASIC POINT produce mobilier rezidențial și comercial, atât la comandă, cât și în serie. Își comercializează produsele prin magazinele proprii și exportă în Suedia,  Italia, Franța, Austria, Germania.

 

 

Produsele pot fi văzute pe basicpoint.ro

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT