Home / Design  / Baloanele înlocuiesc cuiele și șuruburile în colecția de mobilă gonflabilă pentru copii

Baloanele înlocuiesc cuiele și șuruburile în colecția de mobilă gonflabilă pentru copii

Baloane subțiri și lungi sunt folosite la asamblarea pieselor care alcătuiesc mobilierul și jucăriile proiectate de absolventă Universitătii Kingston, Fern Toynton.

 

Fiecare set dispune de o serie de lamele din lemn de fag cu găuri decupate în anumite locuri. Piesele sunt asamblate cu baloane colorate, care sunt umflate după ce au fost introduse în găuri, pentru a crea articulații flexibile fără a fi nevoie de cuie sau șuruburi.

 

Toynton, care a absolvit cursul de design de produs și de mobilier la Kingston, a dorit ca elementele care alcătuiesc colecția de mobilă și jucăriile să fie jucăuse-atât în timpul procesului de asamblare, cât și după terminarea lor.

 

Setul gonflabil este însoțit de un manual de instrucțiuni. Acesta oferă utilizatorilor sugestii despre ceea ce pot face – inclusiv despre tipurile de mobilier care nu suportă greutăți – dar Toynton este convinsă că scopul primar al proiectului este acela de a încuraja creativitatea și explorarea.

 

„Montarea unei jucării necesită mai mult de o persoană”, a adăugat ea. „Acest lucru incurajează munca în echipă, lucru benefic în aceste vremuri în care copiii petrec mult timp pe dispozitive electronice.”

 

inflate-fern-toynton-graduate-design_dezeen_2364_col_3-e1501155227835 inflate-fern-toynton-graduate-design_dezeen_hero Fern-Toynton-Inflate-1 inflate-fern-toynton-graduate-design_dezeen_2364_col_0 inflate-fern-toynton-graduate-design_dezeen_2364_col_5

Sursa: dezeen

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT