Home / Evenimente  / A avut loc a doua întrunire a Comisiei de Atestare a producătorilor de mobilă

A avut loc a doua întrunire a Comisiei de Atestare a producătorilor de mobilă

Numărul de solicitări de certificate de atestare s-a dublat. COMISIA DE ATESTARE s-a întrunit pentru a doua oară la 23 martie 2017, la sediul ROMEXPO.

 

În urma analizării celor 6 dosare depuse, comisia a constatat că 5 firme au întrunit condițiile pentru a primi certificatul de atestare.

 

Ing. RODICA SFÂCA, general manager RONEX PRODUCȚIE, membru COMISIA DE ATESTARE: Când cât mai mulți producători de mobilă vor înțelege importanța acestei atestări noi credem că se vor schimba multe lucruri în sistemul de achiziționare a masei lemnoase. Noi suntem un patronat foarte puternic, suntem uniți și cred că asta ne-a și ajutat și de aici ne vine și o oarecare forță de a face față atâtor probleme cu care ne confruntăm mai tot timpul.”

 

COMISIE ATESTARE (8)

Dosarele pentru atestare se trimit la sediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei.

 

Persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul de a participa la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit.g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preemțiune la achiziție în conformitate cu art. 48 si 49 din HG 617/2016 din Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Mai multe informații găsiți pe site-ul APMR www.industriamobilei.ro, iar relații se obțin de la Secretariatul Comisiei de atestare: 021 3155142, 021 3155147, 021 3155168.

 

Review overview

POST A COMMENT