Home / Industria Mobilei  / Avem mari așteptări în privința pieței autohtone

Avem mari așteptări în privința pieței autohtone

Compania SIMEX a continuat să producă noi colecții, adaptate vremurilor actuale. Chiar dacă un timp magazinele SIMEX au fost închise, produsele de mobilier realizate de designerii și meșterii din Șimleu Silvaniei au fost comercializate online.

 

 

Dumitru Blaga, director general SIMEX: „Prioritatea noastră o reprezintă păstrarea locurilor de muncă. Știm că este greu, din punct de vedere economic și social, dar avem mari așteptări în privința pieței autohtone. Credem că românii se vor uita mai atent la ceea ce este produs în România și că acesta este cel mai bun moment să ne facem cunoscuți acasă. În fabrică respectăm normele sanitare impuse de pandemie. Din fericire, până acum nu s-a raportat niciun caz de COVID-19 în zona noastră. Noi am continuat să lucrăm, am conceput și dezvoltat programe noi atât pentru mobilierul clasic cât și pentru cel modern. Este vorba despre colecții mai accesibile pentru cumpărător. Vrem să ne diversificăm produsele, dar și clienții. Am adăugat mese noi colecției MOOD, mese din stejar. Dar am dezvoltat colecții noi și pentru mobilierul clasic. În această perioadă vânzările au scăzut cu 10%, dar credem că în câteva luni ne vom revigora. Din data de 4 mai suntem cu toate magazinele deschise. Eu sunt optimist și spun că  în toamnă vom reveni la viața normală. Cum am mai declarat, văd o criză pe termen scurt, cu cădere bruscă și revenire rapidă. Cu siguranță o vom depăși cu bine din punct de vedere sanitar și economic.”

 

 

SIMEX este un brand internațional, cu tradiție de peste 70 de ani în prelucrarea lemnului și acționariat sută la sută românesc. Compania este situată în Capitala mobilei românești, Șimleu Silvaniei.

 

 

Produsele companiei le găsiți pe simex.ro și mood-furniture.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT