Home / Design  / AvanTech YOU – noul concept de sertare platformă

AvanTech YOU – noul concept de sertare platformă

Hettich a introdus în anul 1996, primul concept „platformă” din lume – sistemul de sertare InnoTech. Pentru prima dată, toate componentele sertarului puteau fi combinate între ele în cadrul conceptului platformă, ceea ce a permis crearea unei game largi de fabricație suplă și flexibilă, cu costuri reduse de producție și depozitare. În 2011, a urmat ArciTech, a doua generație sertare pe baza conceptului platformă de la Hettich, cu o diferențiere și mai mare. Astăzi Hettich vă prezintă un nou sistem de sertare, bazat tot pe conceptul platformă: AvanTech YOU.

 

 

AvanTech YOU întruchipează un nou concept de design. Lateralele drepte, minimaliste au o lățime de doar 13 mm și sunt proiectate fără a avea vizibile găuri, deschideri sau capace de acoperire atât la exterior cât și în interior. Astfel, și designul fără mânere poate fi realizat perfect și fără compromisuri. Faptul că un sertar poate fi personalizat cu ușurință în ceea ce privește culoarea, forma și materialul înseamnă că atât producătorii de mobilă, cât și cumpărătorii se pot remarca. Lateralele sertarelelor sunt disponibile în trei culori și pe cinci înălțimi, cu posibilitatea pentru sertare înalte de a avea laterale cu inserții din sticlă, lemn sau alte materiele la alegere. Folosind profile de design cu aspect de oțel inoxidabil, crom și aluminiu sau de nuc și stejar, precum și profile DesignCape din aluminiu eloxat și oțel inoxidabil sertarele AvanTech YOU, oferă ce mai mare gamă de sertare personalizabile din piață. Utilizarea materialelor solicitate de către client în funcție de propriile dorințe, oferă posibilitatea producătorilor de mobilă de a se diferenția față de concurență.

 

 

Dacă doriți să proiectați mobilier generos, fără mânere, cu materiale exclusive, veți găsi soluția optimă cu AvanTech YOU. Folosirea sistemelor Push open Silent cu sincronizare multiplă face posibilă acum implementarea proiectelor fără mânere pentru sertare cu fronturi grele sau formate mari. Asta înseamnă că două sertare în spatele unui front comun se pot deschide fiabil, în paralel și se pot închide ușor, amortizat. Reglarea tridimensională a sertarului pe înălțime, laterală și înclinare garantează un model perfect pentru lufturi.

 

 

Un sertar care poate fi utilizat pe două glisiere diferite, având același șablon de găurire pentru prindere pe carcasă, crează baza pentru realizarea flexibilă și economică a diverselor aplicații. Componentele pot fi ușor combinate între ele și sunt echipate cu o mare varietate de funcții. Nu este necesară frezarea fundului de sertar, și nici de conectori pentru fixarea spatelui de sertar din lemn nu avem nevoie. Lățimea spatelui de sertar este egală cu lățimea fundului acestuia, ceea ce aduce o economie de timp și bani. De asemenea, și pentru sertarele din lemn se pot utiliza aceleași glisere ca si pentru sertarele cu latelate metalice AvanTech YOU.

 

Vă invităm și în acest an la BIFE SIM pe platforma exterioară, în caravana Hettich pentru a testa sertarele AvanTech YOU!

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT