Home / Promo  / Avantajele cantului ABS de 1 mm

Avantajele cantului ABS de 1 mm

Cel mai bun cant este întotdeauna cantul care nu se vede. Din acest motiv, canturile pentru mobilier au devenit din ce în ce mai subțiri în ultimii ani. Astăzi, în multe cazuri, este prelucrat un cant ABS cu grosimea de 1 mm. Specialistul în canturi Ostermann informează cu privire la avantajele asociate.

Când la un miez de placă grosier se pune problema unui efect perfect de luciu, respectiv de mat, și a unei suprafețe imobile, la cant se recomandă cel puțin o varianta de 1 mm grosime.

 

Noi tehnologii de prelucrare și noii adezivi care fac posibilă trecerea de la placa aglomerată spre cantul mobilierului într-un mod aproape invizibil. Cuvântul cheie este aici „optic fără îmbinare“. Indiferent dacă este aplicat cantul de mobilier folosind tehnologiile moderne fără îmbinări, cu adeziv PUR sau cu adeziv cu topire la cald EVA – scopul este realizarea unui cant, care, pe cât posibil, nu se mai poate deosebi vizual de suprafața plăcii aglomerate. Pentru asta, compania Ostermann pune la dispoziția clienților ei canturi ABS adecvate perfect din punctul de vedere al culorii, nivelului de luciu, al imprimeului și decorului pentru suprafețele de la mai mult de 70 de producători de plăci din toată Europa. Cele mai bune rezultate se pot obține atunci când se prelucrează canturi de mobilier cu grosimea de 1 mm.

 

 

Rază mică

Canturi ABS de 1 mm sunt soluția sigură pentru mobilier delicat cu suprafețe imobile. Deoarece la prelucrarea canturilor de 1 mm apare numai o rază mică, acestea sunt adecvate mai ales pentru suprafețe super-mate și foarte strălucitoare precum și pentru suprafețe cu decoruri marcante.

 

 

Senzație tactilă realistă

În comparație cu canturile mai subțiri cu o grosime de numai 0,8 mm, la producerea cantului ABS de 1 mm există posibilitatea de a imprima mai adânc și de o obține astfel o optică și o senzație tactilă mai realistă a suprafeței cantului. În cazul unui miez de placă grosier, comparativ cu materiale mai subțiri, canturile ABS de 1 mm reduc presiunea fibrelor de lemn, așa-numitul efect telegrafic. Când la un miez de placă grosier se pune problema unui efect perfect de luciu respectiv de mat și a unei suprafețe imobile la cant, se recomandă cel puțin o varianta de 1 mm grosime.

 

Diversitate Ostermann în domeniul 1 mm

Datorită cererii tot mai mari de canturi cu grosimea de 1 mm, Ostermann își lărgește sortimentul în mod frecvent. În prezent, există peste 6.000 de canturi ABS diferite cu grosimea menționată. Cu o tendință ascendentă. Prin intermediul serviciului rapid de livrare tipic Ostermann, marfa pe stoc este disponibilă oricând.

 

Sfaturi Ostermann

Pentru ca procesatorul să poată să adapteze perfect canturile de mobilier într-un obiect la cerințele corespunzătoare, există la Ostermann canturi ABS de diferite grosimi în decor compozit! Astfel, există posibilitatea să se aplice canturi cu același decor părții din spate și rafturilor cu un cant ABS cu grosimea de 0,4 mm, corpului și fronturilor cu un cant ABS de 1 mm și mesei și blaturilor de lucru un cant ABS de 2 mm.

 

De ce grosime este disponibil un cant căutat la Ostermann? Se poate afla rapid și simplu, dacă se introduce numele plăcii în câmpul de căutare de pe site-ul web Ostermann www.ostermann.eu.

 

 

 

Articole despre Ostermann Romania AICI!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT