Home / Industria Mobilei  / Au început înscrierile pentru Salone Del Mobile Milano și ICFF New York

Au început înscrierile pentru Salone Del Mobile Milano și ICFF New York

Au început înscrierile pentru târgurile internaționale de mobilă și design din Semestrul I, 2018: Salone Del Mobile Milano și ICFF New York.

 

Este vorba despre participarea la SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, care se va desfășura la Milano, în perioada 17 – 22 aprilie 2018 și INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR (ICFF), care se va desfășura la New York, în perioada 20 – 23 mai 2018. Participarea la aceste târguri este cuprinsă în Programul de Promovare a Exporturilor, aprobat de Consiliu de Export si Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, pentru Semestrul I 2018.

 

Website-Studio-image ICFF

Participarea_Romaniei_la_targuri_internationale_de_mobila_si_design

 

De la data de 1 octombrie 2017, firmele interesate pot depune documentele de înscriere pentru participarea la aceste două evenimente, la Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

 

Pentru participarea la expoziția internațională de mobilă și design MEBEL, care are loc la Moscova, în perioada 20-24 noiembrie 2017, și-au exprimat interesul 10 firme. APMR a solicitat organizatorilor de la Moscova rezervarea suprafeței de 450 mp. Procedura de licitație a fost anunțată pe SEAP la data de 18 august, cu dată de depunere a ofertelor până la 19 septembrie 2017 și cu termen de evaluare a ofertelor până cel târziu 4 octombrie 2017. Așteptăm rezultatul licitației, pentru a putea anunța membrii APMR participanți la expoziția internațională din Rusia și a începe pregătirile în vederea organizării standului României.

Mebel_2017

Anul acesta, sub brandul Romanian Furniture – Style, Confort, Durability, companiile românești au prezentat o gamă largă de mobilier și accesorii la expozițiile internaționale cele mai importante: IMM Cologne, din Koln, Salone del Mobile – Milano și Maison&Objet – Paris, în încercarea de a face cunoscută industria de mobilă din România și de a determina creșterea volumului exporturilor.

Acceseaza, pe site APMRDocumentatia necesara pentru inscrierea la targurile internationale 2018 

Salone_Del_Mobile_Milano

Update:  Termenul pentru înscrierea la târgurile Salone Del Mobile Milano și ICFF New York a fost prelungit 

Review overview

POST A COMMENT