Home / Industria Mobilei  / Au început înscrierile la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2019

Au început înscrierile la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2019

Cea de-a XXVIII-a  a BIFE SIM va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, fiind deschisă companiilor de profil din România si din străinătate, respectiv producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni interioare, precum și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

 

Târgul de referință din industria mobilei de la noi se va desfășura în Pavilioanele B1 si B2, cele mai noi spații de expunere de la ROMEXPO. Acestea dispun de o suprafață totală de 30.000 mp, interior si exterior, devenind locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Am înregistrat deja primele adeziuni de participare la BIFE SIM 2019, din zona companiilor care comercializează tehnologie pentru industria mobilei. Ca de fiecare dată, acestea sunt primele interesate, pentru că au nevoie de spații mari de expunere. Dar, încurajăm și producătorii de mobilă și accesorii să-și exprime intenția de participare și necesarul de spațiu, pentru a evita discuțiile ulterioare legate de poziționare. O veste bună pentru producătorii români de mobilă și decorațiuni este că pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la această expoziție, prin Programul de internaționalizare a afacerilor, administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, conform OUG 8/2017 și a ordinului 1061/2018 .”

 

Prin organizarea BIFE-SIM, Romexpo își propune să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din România, să susțină companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

 

 

Motive pentru a participa la BIFE-SIM 2019

 

 • Beneficiați de oportunitatea unică de a vă pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele, într-un spațiu construit la standarde internaționale
 • Întâlniți potențiali clienți și aveți oportunitatea de a vă dezvolta afacerea cu noi contracte
 • Aveți ocazia de a vă afla față în față cu concurența și de a vă măsura potențialul
 • Obțineți informații despre investițiile din domeniu, despre ultimele tendințe din industrie, atât din România, cât și de la nivel european
 • Participați la conferințe, prezentări, demonstrații, concursuri și workshop-uri dedicate vizitatorilor specialiști

 

ROMEXPO promite că evenimentul va fi promovat prin spoturi TV și radio, derulate în mass-media centrală și de specialitate, prin articole în presa scrisă generalistă și de specialitate, prin campanii online, outdoor și indoor, prin website-ul propriu și pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cât și pe plan extern prin intermediul presei de specialitate, a portalurilor de profil, invitațiilor transmise direct către baza de date și al ambasadelor române în străinătate cu care există deja acorduri de colaborare.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „La rândul ei, Asociația Producătorilor de Mobilă din România va face eforturi pentru promovarea acestui târg în special pe plan extern, prin trimiterea de invitații către birourile comerciale ale României în străinătate, prin promovarea BIFE-SIM la toate târgurile internaționale la care participă cu stand național și prin adresarea de invitații către toate firmele aflate în baza de date a APMR. De asemenea, APMR va contribui la promovarea evenimentului prin intermediul Revistei MOBILA print și online, care este partener media principal al BIFE-SIM.”

 

Despre BIFE-SIM 2018

 

 • 5 zile de eveniment
 • 14.000 de vizitatori
 • 270 expozanți din România, Austria, Belgia, Bulgaria, Elveția, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Republica Ceha, Turcia și Ungaria.
 • 19 % grad de internaționalizare
 • 27.221 mp suprafață expozițională ocupată
 • peste 5.000 de piese de mobilier și accesorii prezentate

 

Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie din România.

 

Pentru înscrieri

Gabriela Chișe – coordonator proiect APMR

Tel 021 315 51 42 / 0722 37 69 89

gchise@industriamobilei.ro

 

BIFE SIM 2018 în imagini:

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT