Home / Promo  / Au început înscrierile la SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, 16-18 martie 2018

Au început înscrierile la SALONUL DE MOBILĂ SIBIU, 16-18 martie 2018

Salonul de Mobilă Sibiu este o expoziție de mobilă cu vânzare, care își propune să reunească cât mai multe firme românești de mobilă, cu oferte atractive. Evenimentul se adresează publicului larg, celor care doresc să-si achiziționeze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuți din domeniu, la prețuri cât mai avantajoase.

TEMATICA SMS 2018

 

La Salonul de Mobilă Sibiu va fi prezentat mobilier clasic și modern: dormitoare, sufragerii, bucătării, camere pentru copii, mobilier pentru băi, dar și canapele, scaune, saltele, precum și mobilier pentru spații publice – HORECA (pentru cafenele, restaurante) și mobilier pentru birouri.

 

Programul Salonului de Mobilă Sibiu:

 

Vineri 12:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00

 

Expoziția este organizată de Sibiu Expo&Events în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România. Evenimentul se desfășoară la REDAL EXPO, în paralel cu Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări Sibiu 2018. Companiile implicate în mod direct în imobiliare, dar și firme care reprezintă domenii conexe au pregătit un mix de servicii și oferte pentru ediția de primăvară a expoziției.

 

 

Pentru mai multe informații despre SALONUL DE MOBILA SIBIU 2018  puteți accesa site-ul evenimentului targulimobiliarsibiu.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT