Home / Industria Mobilei  / Au început înscrierile la MOBILA EXPO 2020

Au început înscrierile la MOBILA EXPO 2020

Rezervați-vă spațiul de expunere la cea de-a șasea ediție a Târgului de mobilă cu vânzare – MOBILA EXPO, care se va desfășura în perioada 2 – 5 aprilie 2020, în Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo!

 

 

Expoziția se adresează publicului larg și este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din Romania – APMR și Asociația Clubul Român de Mobilă – ACRM.

 

Vor fi expuse piese de mobilier clasic si modern, bucătării, canapele, fotolii, saltele, dar și mobilier pentru spații publice. MOBILA EXPO aduce pe piața târgurilor de profil din România posibilitatea ca vizitatorii să achiziționeze cu ușurință produsele expuse și, în același timp, să beneficieze de promoții și oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestării, pentru comenzile și contractele încheiate cu ocazia târgului.

 

În aceeași perioadă, 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO se desfășoară alte 4 manifestări cu tematică HOME & DECO: Construct – Ambient Expo 2020Romtherm 2020, Expo Flowers & Garden 2020 și Antique Market I 2020.

 

În cadrul târgurilor, reprezentanții companiilor au contact direct cu specialiștii din acest sector și se bucură de prezența unui număr important de vizitatori interesați de achiziționarea de produse și servicii HOME & DECO. Cele 5 manifestări au reunit anul trecut peste 16.000 de vizitatori.

 

 

Invităm producătorii de mobilă membri APMR să se adreseze direct Asociației Producătorilor de Mobilă din România pentru a beneficia de facilitățile de înscriere acordate membrilor.

 

Pentru înscrieri @ MOBILA EXPO 2020

 

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR

 

021 3155142, 0722 376989 gchise@industriamobilei.ro

 

Pentru a beneficia de expunere în paginile Revistei MOBILA, pe site-ul publicației revistamobila.ro și pe rețelele de socializare administrate de redacție, așteptăm informații și fotografii cu produsele pe care le veți expune la MOBILA EXPO pe adresa redactia@revistamobila.ro.

 

Mobila Expo 2019 in imagini

 

 

Review overview

POST A COMMENT