Home / Arhitectura  / Au început înscrierile la Liv Hospitality Design Awards 2022

Au început înscrierile la Liv Hospitality Design Awards 2022

Pentru cea de-a treia ediție a LIV Hospitality Design Awards, înscrierile sunt deschise până la data de 31 ianuarie 2023, la cele două mari categorii: Design Arhitectural și Design de Interior. Invitația se adresează arhitecților și designerilor de interior din întreaga lume, care au proiecte valoroase în domeniul ospitalității.

 

Programul LIV Awards este o platformă incluzivă care urmărește proiecte excepționale pentru spațiile de locuit și alimentație publică, de la co-living și hoteluri boutique la stațiuni pe plajă, de la restaurante și saloane fine de dining până la baruri pop-up. Acest program anual își propune să celebreze proiecte și oameni și pasiunea lor pentru industrie, printr-un proces riguros de jurizare, prin recunoașterea celor care au ajuns mai sus și mai departe.

 

În cel de-al doilea an de organizare, au fost 400 de înscrieri din 43 de țări, iar gama de lucrări a fost la fel de uluitoare, cu premianți printre care Kohn Pedersen Fox Associates pentru „Whampoa Street Development” la Arhitectură; Source Interior Brand Architecture, o firmă cu sediul în Africa de Sud, a câștigat la Design de Interior Restaurant – Casual cu „Restaurantul Ëlgr”, Bishop Design By Paul Bishop a primit premiul pentru „Nooa”; Meyer Davis a fost premiat la Design de Interior Historic & Heritage cu „W Roma”.

 

 

„La LIV Hospitality Design Awards, ne străduim să susținem și să promovăm proiectele inspirate și inovația designerilor profesioniști și debutanți din întreaga lume. Suntem încântați să lansăm cea de-a 3-a ediție a LIV Hospitality Design Awards”, a declarat Astrid Hébert, fondator, adăugând că „Nevoile clienților evoluează și, ca atare, conceptele de ospitalitate se adaptează. Acest program onorează excelența și diversitatea în Hospitality Design.”

 

Juriul din 2022 este format din 40 de experți în design hotelier din 22 de țări. Printre jurați se numără Federico Toresi, Global VP Design, branduri Premium și Luxury la Accor;  Melissa Messmer, Global Head of Design for InterContinental și Regent Hotels; Tina  Norden, partener la Conran and Partners; Eelco Böhtlingk, Senior Director, Food & Beverage  Development, Americas for Hilton Worldwide; Jaime Nadal, Director of Technical Services  & Design la Six Senses Hotels Resorts Spas rămâne parte a juriului împreună cu Eric Leong, Vice President – Design & Technical Services la Minor Hotels.

 

 

Provocarea este de a găsi următoarea stea în industria de design

 

Profesioniștii și studenții premiați la „Architectural Design of the Year” și „Interior Design of the Year” vor primi mult râvnitul trofeu LIV Design Awards, proiectele lor câștigătoare vor fi prezentate publicului global și înscrise în catalogul anual LIV Awards.

 

Deschisă profesioniștilor, studenților și debutanților, LIV Hospitality Design Awards este oportunitatea de a păși în lumina reflectoarelor internaționale, de a ridica profilul companiei sau de a-ți stimula începutul carierei.

 

Înscrierile la LIV Design Awards sunt acum deschise și se vor încheia pe 31 ianuarie 2023. Cei care își depun proiectele înainte de 5 septembrie vor primi o reducere de 10%.

 

 

Despre LIV Hospitality Design Awards

 

LIV Hospitality Design Awards este un program similar cu LIT Lighting Design Award (LIT), SIT Furniture Design Award (SIT) și BLT Built Design Awards, toate concentrându-se pe arhitectură, design de interior și iluminat, care au devenit unele dintre cele mai cunoscute concursuri de design de astăzi.

 

Este un program în cadrul premiilor 3C, o organizație de top care curatoriază și promovează designul în întreaga lume. Compania reprezintă diversitatea și inovația de actualitate în design de iluminat, design de mobilier, design sportiv, design de interior și arhitectură. Fiecare brand este un simbol al excelenței în design din întreaga lume, prezentând munca designerilor profesioniști și debutanți la peste 100 de membri ai juriului de experți. 3C Awards este deținută de Three C Group GmbH, o companie înregistrată în Elveția.

 

Informații de contact: Astrid Hébert / Program Director Info@livawards.com

Titlu: Apel pentru înscrieri – Liv Hospitality Design Awards 2022

Tip: Granturi, Burse și Premii

Site-ul web: livawards.com

Organizatori: Premiile 3C

Termenul limită de înregistrare: ianuarie 31, 2023 12:00 P.M

 

 

Sursa: archdaily.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT