Home / Design  / Au inceput inscrierile la FAI Bucuresti

Au inceput inscrierile la FAI Bucuresti

OFERTA EDUCAȚIONALĂ A FACULTĂȚII DE ARHITECTURĂ DE INTERIOR, DIN CADRUL UAUIM BUCUREȘTI

Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București organizează, în perioada 11-12 iulie 2022, concursul de admitere pentru anul universitar 2022-2023.

 

PROGRAME DE STUDII

 

  • Secția de Arhitectură de Interior are o durată de 5 ani (ciclu de licență și ciclu de master comasate) și își propune să formeze specialiști în domeniul arhitecturii de interior, una dintre profesiile cele mai căutate la momentul actual. Arhitectura de interior vizează proiectarea spațiului pe care îl folosim în proporție de peste 90%, cel al locuinței, al locului de muncă sau al activităților în care ne petrecem timpul liber: restaurante, teatre, mall-uri, biblioteci, muzee.

 

 

  • Secția de Design de Produs, cu o durată de 5 ani (ciclu de licență și ciclu de master comasate) urmărește să formeze specialiști în domeniul design-ului industrial. Multe dintre produsele realizate de studenți și absolvenți au fost brevetate sau premiate în cadrul unor concursuri internaționale de specialitate.

 

 

  • Secția de Mobilier și Amenajări Interioare este un program de studiu cu o durată de 3 ani (ciclu de licență), care își propune să formeze specialiști orientați spre practică și spre satisfacerea imediată a cererii de pe piață, într-un ciclu de studii cu durată scurtă.

 

 

„Facultatea de Arhitectură de Interior reprezintă singura instituție de învățământ de profil din țară, unde veți putea descoperi toate instrumentele prin care un spațiu devine familiar, confortabil și ușor adaptabil tuturor cerințelor celor care îl locuiesc. Prin tehnici proprii profesiilor de arhitect de interior sau designer veți modela nu doar ambianțe sau stări de spirit, ci caractere.” (Conf. dr. arh. Oana Diaconescu, decan Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București)

 

 

Conducerea Facultății de Arhitectură de Interior își propune continuarea și îmbunătățirea ofertei educaționale, formată din cele trei programe de studiu. Create din dorința de a răspunde cererii de pe piața forței de muncă, programele de Arhitectură de Interior, Design de Produs și Mobilier și Amenajări Interioare vor fi supuse unui proces constant de adaptare și actualizare a conținutului lor.

 

 

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” este principala instituție universitară de stat dedicată formării specialiștilor în domeniul arhitecturii și urbanismului. Ea este totodată și cea mai veche instituție de acest fel din România, fiind continuatoarea formelor succesive de învățământ de arhitectură inițiate în 1892 prin Școala de arhitectură înființată de Societatea Arhitecților Români.

 

 

Pentru mai multe informații urmărește

facebook.com/FacultateaDeArhitecturaDeInterior

admitere.uauim.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT