Home / Focus  / Au început înscrierile la BIFE – SIM 2022!

Au început înscrierile la BIFE – SIM 2022!

Cea de-a 31-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM, eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și CCIR, va avea loc în perioada 22 – 25 septembrie 2022. Înscrierile au început la data de 1 martie 2022.

 

 

„După 2 ani grei, în care restricțiile impuse de pandemie ne-au separat, ne-au făcut să ne întâlnim rar, spre deloc, o ediție a BIFE – SIM, în formatul tradițional, în care producătorii să interacționeze cu distribuitorii de echipamente, arhitecții și designerii să stea de vorbă cu reprezentanții companiilor producătoare, în care firmele românești să aibă discuții față în față cu partenerii internaționali, iar publicul vizitator să poată vedea colecții de mobilier realizate din materiale naturale, după ultimele tendințe, de către profesioniștii din România, este așteptată și binevenită. Din discuțiile cu organizatorii târgurilor internaționale, pe care le-am avut în ianuarie și februarie, am înțeles că este foarte mare interes pentru participarea companiilor la evenimentele de profil. La ICFF New York abia am reușit să rezervăm 223 de mp, iar la MEUBELBEURS Bruxelles încă facem eforturi să fim acceptați cu stand național. De aceea, sperăm ca ediția BIFE – SIM din acest să fie una memorabilă, care să arate că industria mobilei a rezistat pandemiei, iar evenimentul să fie cu participare internațională.  Așa cum am spus mereu, trebuie să ne susținem unii pe alții, să lucrăm împreună, să ne impunem ca țară pentru că avem cu ce. Avem lemn de foarte bună calitate, ingineri, arhitecți și designeri deosebiți, creăm produse inovative, realizăm colecții de mobilier care câștigă premii internaționale, ne mai trebuie doar încredere și susținere. Cu cât evenimentul nostru va fi mai mare, cu atât se va auzi mai bine și mai mult despre noi”, declară Aurica Sereny, președinte Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR.

 

Expoziția va fi organizată pe saloane tematice și se adresează companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni, dar și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

 

 

 

De ce sa participi la BIFE-SIM 2022?

 

 

✔️ BIFE-SIM este o platformă eficientă de dialog între parteneri și concurenți în jurul celor mai noi tehnologii din industrie.

 

✔️ Romexpo va pune la dispoziția companiilor expozante un spațiu special creat pentru interacțiune, contractare si vânzare.

 

✔️ APMR va organiza prezentarea și jurizarea produselor realizate în cadrul Concursului Național de Design de Mobilier.

 

✔️ Se vor organiza evenimente dedicate vizitatorilor specialiști.

 

✔️ Campanie de promovare targetată pentru atragerea profesioniștilor, prin intermediul tuturor mediilor de comunicare: online, presă scrisă, indoor, outdoor, spoturi TV și radio.

 

✔️ Târgul va fi organizat în condiții de maxima siguranță.

 

 

Vă invităm să vă anunțați intenția de participare, completând formularul de înscriere, pe care l-ați primit pe mail sau pe care îl puteți solicita direct la APMR.

 

 

CONTACT

Gabriela Chișe

coordonator târguri APMR

0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT