Home / Industria Mobilei  / ATELIERUL ZAZU produce mobilier din dragoste pentru copii

ATELIERUL ZAZU produce mobilier din dragoste pentru copii

ATELIERUL ZAZU este o afacere de familie construită de frații Andreea Leonte, Florian și Alexandru Voicilă. Compania produce mobilier din lemn masiv, în special stejar, cu design inovator, care îmbină naturalețea lemnului și tehnicile tradiționale de manufacturare cu materialele și tehnologiile moderne. Lemnul de stejar este provenit din surse sustenabile, exclusiv de pe teritoriul României.

Meșterii de la ATELIERUL ZAZU realizează bucătării, dormitoare, recepții de hoteluri, mobilier de terase și baruri, pergole, foișoare, dar mai ales mobilă pentru copii: paturi clasice și Montessori, căsuțe pentru copii și mobilier clasic pentru grădinițe, dar și module Montessori pentru locuri de joacă și grădinițe, camere pentru copii și tineri și locuri de joacă. Atelierul este situat în Constanta, dar numeroase proiecte sunt realizate la fața locului. De exemplu, complexul de căsuțe cu tematică pescărească a fost ridicat direct în Parcul Tineretului din Buzău pentru Primăria Buzău.

 

Mobilierul se execută la comandă. Proprietarii afacerii au considerat că astfel răspund unei nevoi stringente a pieței, care nu oferă prea multe opțiuni în ceea ce privește mobilierul pentru copii. „Ne-am început activitatea cu un magazin online cu jucării din lemn pe care le importam. Apoi am început să le producem. Dar, cerințele erau mult mai mari, așa că ne-am extins activitatea pe mobilier pentru copii. Noi, toți 3 frații, suntem părinți de copii cu vârste între 1 și 7 ani și cunoaștem foarte bine nevoile părinților și pe ale copiilor, așa că am urmat această nișă de mobilier la comandă pentru copii și am avut succes”, mărturisesc proprietarii ATELIERUL ZAZU. „De cele mai multe ori clienții noștri vin cu fotografii de pe Pinterest, dorind piese de mobilier identice, proiecte care sunt destul de complexe, dar nu le refuzăm. Pentru lucrările deosebite colaborăm cu arhitecți și designeri de interior renumiți, iar împreună am realizat grădinițe, camere de copii, apartamente de lux cu care ne mândrim”, completează ei.

 

 

Detalii despre produse

atelierulzazu.ro

facebook.com/AteliertamplarieZazu

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT