Home / Industria Mobilei  / ATELIERUL SMART, propunerea EET și HOLZ-HER pentru 2017

ATELIERUL SMART, propunerea EET și HOLZ-HER pentru 2017

ATELIERUL SMART EET

 

Atelierul smart, ideal pentru producția de mobilier a zilei de mâine, este piesa de rezistență a EET – East European Trade și a partenerului extern, firma HOLZ-HER, pentru anul 2017. Software-ul intuitiv și funcționalitățile unice ale utilajelor ajută utilizatorul să atingă producția dorită. În doar câțiva pași se poate configura mobilierul dorit de producător sau de către client, iar CNC-ul îl execută rapid și automat.

 

NEXTEC_EEA_BIFE_SIM_2017

 

Alexandru Iacob Neuman, manager general EET: „Anul acesta propunem două sisteme noi, care credem că sunt foarte interesante pentru clienții noștri. În primul rând avem un utilaj care printr-un sistem extrem de user friendly poate ajuta la producerea mobilierului în 3 pași. Puteți să-l conectați la un sistem smart, aveți avantajul folosirii unui soft de proiectare și conectarea cu alte utilaje cum ar fi CNC-ul sau utilaje de aplicat cant, plus un depozit cu un braț de vacuum care vă facilitează, cu doar câțiva angajați, operarea unei mici făbricuțe, unui mic atelier. Această tehnologie a fost rezervată până acum fabricilor mari. Noi o aducem pentru prima oară în România.”

 

 

ALTE NOUTĂȚI EET PENTRU 2017

 

De asemenea, EET comercializează, în premieră, mașina de aplicat cant ce oferă totul: patroane, granule și canturi laser! Se poate lucra în continuare cu bine-cunoscutul sistem patentat cu düză pentru aplicarea cantului fără strat vizibil de adeziv. Adezivul PUR, ideal pentru bucătărie, saună sau baie, poate fi utilizat fără schimb de agregate. Acum se pot aplica cu aceeași mașină chiar și canturi laser, silențios și cu un minim de energie.

EET mai dispune de încă o mașină cu capacități unice: CNC-ul vertical HOLZ-HER Evolution 4-mat cu frezare pe toate cele patru laturi, fără reintroducerea piesei! Plus circularul de tăiat în pachet, HOLZ-HER Tectra.

Despre atelierul smart EET si alte noutățile East European Trade, găsiți mai multe info pe eet.ro

 

EET_BIFE_SIM_2017

Auriga_1308_XL_EET_bife_sim_2017 utilaje_EET_2017 Atelierul smart EET pentru producția de mobilier este piesa de rezistență a EET - East European Trade și a partenerului extern, firma HOLZ-HER, pentru 2017. noutăți_EET_2017

Review overview

POST A COMMENT