Home / durabilitate  / Aspirarea vaporilor de vopsea PAINTLINE

Aspirarea vaporilor de vopsea PAINTLINE

Sistemele pentru aspirarea vaporilor de vopsea din gama de produse PAINTLINE oferă o soluție completă, sofisticată pentru un aer curat în atelierul dumneavoastră de vopsit. Cerințele pentru finisarea suprafețelor prin vopsire sunt ridicate. Schimbările frecvente de culoare, sistemele diferite de vopsea, termenele limită scurte, diferitele materiale, forme și dimensiuni ale pieselor de vopsit nu sunt neobișnuite. Cerințele pentru vopselele care urmează să fie prelucrate în legătură cu compatibilitatea cu mediul și siguranța muncii devin din ce în ce mai stricte. Aceste premise dar și faptul că diluanții și lacurile au o densitate mai mare decât aerul și din acest motiv coboară la podea, au fost ideile de bază din spatele dezvoltării liniei de produse PAINTLINE pentru extracția/aspirarea vaporilor de vopsea. Zonele fără praf și curenți de aer sunt cele mai importante aspecte pentru vopsirea de înaltă calitate. Efectul cel mai eficient pentru ventilarea cabinei de vopsit este obtinut prin extractia de sub pardoseala și alimentarea cu aer proaspăt de sus.

 

 

PEREȚI DE PULVERIZARE E / NFW ȘI APARATE DE TRATARE A AERULUI UZAT

 

Prin extracția uscată a vopselei, reduceți pericolul pentru sănătatea angajaților dar și riscul de incendiu și explozie cauzat de solvenți în timpul lucrărilor de vopsire. Produsele NESTRO oferă o extracție eficientă a vopselei prin diferite sisteme de pre-separare și post-filtre extrem de eficiente, care pot fi curățate și întreținute cu ușurință pentru o extracție permanentă perfectă.

 

Prin utilizarea unui perete de pulverizare, calitatea manoperei dumneavoastră este influențată pozitiv, deoarece produsele sunt protejate împotriva depunerilor vaporilor de vopsea. Toate produsele NESTRO pot fi utilizate cu sau fără sistem de admisie a aerului. Separarea preliminară eficientă, sistemele diferite de eliminare preliminară și filtrele secundare extrem de eficiente sunt alte carateristici importante ale produselor.

 

 

APARATE DE ALIMENTARE CU AER

 

Economisirea energiei este doar unul dintre multele motive pentru a utiliza unitățile de alimentare cu aer de la NESTRO. Alte aspecte pozitive sunt:

  • Alimentare cu aer condiționat, cu temperatură controlată și fără curenți de aer
  • Control fin reglabil al temperaturii
  • Unități de furnizare a aerului cu încălzire directă și cu apă
  • Temperaturi uscate ale conductei de până la 60° Celsius

 

 

Articole despre NESTRO® LUFTTECHNIK GMBH, AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT