Home / Evenimente  / Asociația Producătorilor de Mobilă din România trebuie să-și aleagă conducătorii pentru următorii 4 ani

Asociația Producătorilor de Mobilă din România trebuie să-și aleagă conducătorii pentru următorii 4 ani

Având în vedere că în acest an expiră mandatele președintelui, vicepreședinților și ale membrilor Consiliului Director ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România, la întâlnirea desfășurată la Sibiu, la data de 5 aprilie, s-a hotărât convocarea Adunării Generale Extraordinare în vederea alegerilor pentru posturile de conducere din cadrul asociației.
În acest sens, îi rugăm pe cei interesați să-și depună candidatura specificând funcția pentru care optează. Cererea trebuie însoțită de cazierul judiciar și de copia cărții de identitate, iar termenul de depunere este 15 august 2019.

 

Adunarea Generală Extraordinară de alegeri va avea loc la ROMEXPO, în timpul Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2019.

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „În această perioadă când industria românească face eforturi deosebite pentru a rezista concurenței acerbe de pe piețele internaționale, iar sectorul industriei mobilei se confruntă cu probleme deosebite cauzate de creșterile exagerate de prețuri ale materiilor prime, de lipsa și costul forței de muncă, de perioada de instabilitate legislativă din România, este necesar ca Asociația Producătorilor de Mobilă să aibă o conducere puternică, unită, care să lupte pentru interesele sectorului și să reprezinte cu cinste membrii APMR. Pentru a ști și a înțelege problemele întregului sector, consider că ar fi foarte indicat ca toate zonele țării, precum și toate sub-sectoarele adiacente acestei industrii să fie reprezentate în Consiliul Director. Iar reprezentanții companiilor membre APMR în Consiliul Director trebuie să fie profesioniști ai industriei și trebuie să-și asume rolul de susținător ferm al acestui sector în fața autorităților (Parlament, Guvern) precum și în fața intereselor celorlalte sectoare din economia forestieră.”

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT