Home / Promo  / ASKIA Furniture prezintă Kameleon Office Booth la Paris și la Londra

ASKIA Furniture prezintă Kameleon Office Booth la Paris și la Londra

Kameleon Office Booth by ASKIA Furniture, la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă, și London Design Fair 2023

 

Kameleon Office Booth este un stand de birou versatil, conceput pentru a se adapta diferitelor spații de lucru „cum o face un cameleon în natură”. Este realizat în diferite dimensiuni și este personalizat cu un sistem bazat pe panouri, în care elementele colorate diferite sunt atașate și îndepărtate de cadrul structural în timp. Interiorul capsulei este din panouri de pâslă izolate fonic, care sunt atașate cu ajutorul magneților și pot fi înlocuite cu ușurință.

 

 

„Ne-am propus să proiectăm cel mai bun produs prietenos cu consumatorii de pe piață, astfel că designul nostru are următoarele atribute: versatilitate, flexibilitate, siguranță, este ușor de transportat, de instalat sau de mutat, dar și ecologic. Cu Kameleon, sunteți liber să explorați nenumărate posibilități de asamblare. Datorită sistemului modular, cabinele acustice Kameleon K2, K4, K6, K7 pot fi configurate în funcție de nevoile dumneavoastră și actualizate fără efort în timp. Puteți folosi configuratorul nostru online și puteți obține mai mult de 10.000 de variante de standuri. Deoarece „pielea” cabinei Kameleon poate fi schimbată foarte ușor, puteți oricând să vă reproiectați cabina acustică comandând de la noi doar panourile de acoperire. Când este echipat cu panouri de absorbție a sunetului la exterior, standul devine un adevărat „captor de zgomot” pentru întreg spațiul de birou.”

 

 

ASKIA proiectează soluții clare și atemporale pentru medii în continuă schimbare.

 

askiafurniture.ro

 

Detalii despre participarea României cu stand național la târgurile internaționale de profil ale lunii septembrie găsiți accesând:

Producătorii români vor expune la Maison&Objet Paris, ediția de toamnă

Mobila românească va fi expusă pe 3 scene internaționale, în septembrie

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT