Home / Promo  / Artiglio și Woodprocess își unesc forțele pentru a revoluționa piața prelucrării lemnului din România

Artiglio și Woodprocess își unesc forțele pentru a revoluționa piața prelucrării lemnului din România

Artiglio și Woodprocess, o alianță strategică ce promite să schimbe peisajul industrial din România.

 

Istorie și experiență

Artiglio, înființată în 1946 în Limidi di Soliera lângă Modena, este una dintre companiile de top care produc linii complete pentru debitarea bustenilor si pentru fabricile de cherestea. Munca depusă de-a lungul anilor, susținută în permanență de o echipă eficientă de tehnicieni calificați cu pregătire „practică” a ajutat compania să reușească să dezvolte tehnologii moderne pentru controlul total al producției. În prezent, marca Artiglio poate fi considerată echivalentă cu asigurarea celor mai noi tehnologii și este cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea excepțională a produselor sale. Woodprocess, pe de altă parte, s-a impus ca dealer cu experientă în furnizarea de echipamente și tehnologii de prelucrare a lemnului, aducând soluții avansate și eficiente în industria din România.

 

 

Motivația din spatele parteneriatului

Colaborarea dintre cele două companii vine ca răspuns la nevoia pieței românești de soluții integrate și personalizate pentru prelucrarea lemnului. Prin combinarea experienței lor, Artiglio și Woodprocess urmăresc să ofere clienților o gamă completă de produse și servicii adaptate cerințelor individuale.

 

 

Obiectivele colaborării

Prin această alianță cele două companii își propun să devină lideri în furnizarea de soluții inovatoare pentru fabricile de cherestea din România. Ele își propun să ofere clienților produse și servicii de cea mai înaltă calitate, să eficientizeze procesele industriale și să stimuleze creșterea și inovația în sectorul prelucrării lemnului.

 

Produse și servicii

Artiglio va aduce în parteneriat experiența și va contribui cu tehnologiile sale avansate, cu soluțiile personalizate pentru fiecare client în parte. Astfel, clienții vor avea acces la produse și servicii adaptate nevoilor lor specifice, livrate cu profesionalism și promptitudine.

 

Beneficii pentru clienți

Prin această colaborare clienții din România vor avea posibilitatea să beneficieze de soluții complete și integrate pentru prelucrarea lemnului care să le faciliteze activitatea și să le maximizeze eficiența. De asemenea, ei vor avea acces la suport tehnic și consultanță de înaltă calitate oferită de experții ambelor companii.

 

 

woodprocess.ro

office@woodprocess.ro

031 005 11 83

Plaza Romania Offices, Bd. Timișoara 26, București 061331

 

Citește și Inovație și calitate în piața românească a utilajelor industriale pentru prelucrarea lemnului

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT