Home / Industria Mobilei  / ArtGranit deschide dialogul cu producătorii de mobilă pentru a găsi soluții pentru clienți

ArtGranit deschide dialogul cu producătorii de mobilă pentru a găsi soluții pentru clienți

Pentru mulți clienți, amenajarea locuinței poate presupune multă muncă, mai ales pentru cei care își doresc decoruri atemporale, cu bun-gust și bineînțeles, realizate din materiale de calitate. Asta se întâmplă mai ales când se pune problema amenajării bucătăriei, un spațiu supus întotdeauna testului rezistenței și al amenajării funcționale. Produsele din colecțiile Dekton și Silestone de la ArtGranit sunt gândite special pentru a fi ușor de integrat în orice piesă de mobilier creată de către producători, pentru a oferi clienților rezultatul pe care și-l doresc.

 

Blaturi de bucătărie pentru mobilier pe comandă  

 

Amenajarea locuinței pentru un client este una dintre cele mai frumoase etape, fie că achiziționează o casă nouă sau o reamenajează pe cea existentă. Însă, de cele mai multe ori, este și o mare bătaie de cap. Fie nu se găsesc accesoriile potrivite, fie produsele pe care le găsesc în comerț nu se potrivesc cu randările designerului de interior, ori descoperă piesele de mobilier potrivite, dar nu se potrivește culoarea sau dimensiunile nu sunt ceea ce trebuie.

 

 

Imaginează-ți că un client știe exact ce mobilier de bucătărie își dorește, a găsit produsul ideal la tine, însă nu găsește blatul de bucătărie potrivit. ArtGranit și-a propus să rezolve această problemă, astfel că pune la dispoziție o gamă completă de soluții pentru blaturile și insula de bucătărie din colecțiile Dekton și Silestone, materiale rezistente și realizate la dimensiunile solicitate de producătorii de mobilă.

 

Despre produsele Dekton și Silestone

 

Un produs creat prin combinația inovatoare a peste 20 de minerale naturale, Dekton este un material cu proprietăți unice și posibilități nelimitate de integrare în design. Hidrofob și cu zero porozitate, Dekton este extrem de rezistent la zgârieturi, la pete, la acțiunea razelor UV, la șocuri mecanice, dar și la ciclurile îngheț-dezgheț. Dekton se curăță cu ușurință și solicită întreținere minimă. Oferă o mare varietate de culori, dimensiuni și grosimi ușor de adaptat oricărui corp de mobilier realizat pe comandă.

 

 

Silestone, cea de-a doua gamă de materiale pentru blaturile de bucătărie de la ArtGranit, are o suprafață hibridă formată din minerale naturale și materiale reciclate, creată special pentru spațiile interioare. Silestone asigură rezistență sporită la acizi, zgârieturi și lovituri, motiv pentru care clientul se poate bucura de toate avantajele unei bucătării, fără să-și facă griji că va deteriora mobilierul sau blatul. În colecția Silestone se regăsesc diverse modele printre care Arcilla Red, Faro White, Cala Blue, Posidonia Green, Ethereal Haze, Ethereal Glow, Ethereal Noctis și multe altele.

 

 

Pentru ArtGranit, asigurarea soluțiilor de amenajare prin colaborarea cu creatorii de piese de mobilier este foarte importantă. De aceea, compania  pune la dispoziție nenumărate modele pentru blaturile de bucătărie, cu diferite finisaje și la dimensiunile solicitate Mai mult decât atât, pentru că este unul dintre cei mai importanți furnizori de blaturi de baie și de bucătărie, ArtGranit a ales să ofere soluții la îndemână pentru amenajarea locuinței, prin crearea unei game de produse care să răspundă și celor mai exigente cerințe.

 

Produsele sunt disponibile pe

artgranit.ro

facebook.com/artgranitromania

instagram.com/artgranit.ro

CONTACT +40 318 283 400

info@artgranit.ro

 

Citește și ART GRANIT și-a deschis showroom la București

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT