Home / Design  / Arta mozaicului și a vitraliilor by ART GEORGIES

Arta mozaicului și a vitraliilor by ART GEORGIES

În 2020, echipa ART GEORGIES a continuat să inoveze și să creeze lucrări importante. La finalul anului a deschis și un nou showroom, în incinta fabricii.

 

Camelia Moraru, director general și mentor ART GEORGIES: „Am continuat să lucrăm, cu respectarea regulilor în vigoare. Alături de echipa de design, arhitecți și de marketing ne-am reunit imediat după starea de urgență și mai inspirați, hotărâți și creativi ca oricând. Am pregătit lucrări excepționale din punct de vedere tehnic, aducând mai multă culoare, multe interpretări după artiști celebri, iar în decembrie 2020 am dat viață noului showroom, în incinta fabricii, schimbând conceptul de galerie clasică, cu care ne obișnuisem, proiect la care ne gândeam de mult, dar nu am avut timpul necesar pentru a-l realiza. Abia așteptăm expozițiile și evenimentele la care luăm parte cu mare implicare de fiecare dată, pentru a ne prezenta măiestria în tehnica mozaicului și a vitraliului.”

 

 

Din 1992, Camelia și Virgil Moraru, fondatorii brandului romanesc ART GEORGIES, au experimentat și au inovat proiecte îndrăznețe în domeniul vitraliului și mozaicului. Prin talent și dăruire, alături de o echipă de tineri profesioniști, formată din designeri, artiști și meșteri, au cucerit piața națională și internațională, obținând medalii de aur la saloanele de inventică de la Bruxelles, Moscova, Geneva și Iași.

 

 

„De peste 29 de ani, ART GEORGIES este echivalentul necontestat al originalității, al calității și al execuției manuale fără cusur în domeniul picturii în mozaic și al vitraliilor. Am executat lucrări de amploare, ce se regăsesc în spații publice, locuințe private, atât la nivel național cât și internațional. Fiecare proiect este individual, unic prin abordarea creativă și permite armonizarea spațiilor, cu formă și estetică deosebite. Echipa Art Georgies se deplasează la spațiul care necesită decorare, preia dimensiunile, implementează în baza fotografiilor, realizează proiectul și în final execută montajul”, susține Camelia Moraru, director general și mentor ART GEORGIES.

 

 

Echipa ART GEORGIES oferă consultanță artistică de la concept până la materializarea acestuia.

 

Pe lângă zecile de mii de metri pătrați ce înfrumusețează lăcașurile de cult din România, ART GEORGIS a realizat lucrări de amploare în Grecia, Italia, Republica Moldova, Scoția și Austria.

 

Detalii pe site-ul companiei artgeorgies.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT