Home / Industria Mobilei  / ART GRANIT și-a deschis showroom la București

ART GRANIT și-a deschis showroom la București

Când ai nevoie de piatră, de un blat de bucătărie, placare de interior, trepte sau pavări, ai nevoie de ART GRANIT. Experți în domeniul pietrei, prezenți pe piața României din 2014, oferă întreg ciclul de servicii de la distribuție și prelucrare a quartz-ului, a ceramicii, granitului și marmurei, la producere, instalare și montaj a produselor finite.

 

Frumusețe naturală, durabilitate și igienă

 

În 2021, ART GRANIT a investit pentru a aduce pe piață noi tehnologii și a fi mai aproape de clienți. Managementul companiei susține că cele 2 mari victorii marcante în acest an sunt deschiderea noului showroom din București și  parteneriatul exclusiv cu grupul spaniol COSENTINO. Compania a reușit să aducă pe piața din România cele mai căutate materiale la nivel internațional: Silestone și Dekton, care pot fi găsite doar la ART GRANIT. Acum consumatorii de la noi pot beneficia de blaturi, sorturi , insule din quartz Silestone. Pot solicita fațade ventilate, placare mobilier, placare pardoseală sau oricare tip de lucrare de interior sau exterior din Dekton, fiind recunoscută drept cea mai inovativă și rezistentă piatră din lume și unica piatră tehnologizată ce are în compoziția sa 100% materiale naturale, nu conține adezivi sau silicați. Silestone și Dekton înseamnă 25 de ani garanție la produs, o gamă variată de nuanțe și proprietăți funcționale de neconcurat.

 

 

Dincolo de piatra inginerească, ART GRANIT a diversificat gama de produse cu blaturi de bucătărie din granit exclusiv din Brazilia și rocă vulcanică ce îți răpește inima de la prima vedere. De asemenea, compania realizează proiecte de placări de interior cu marmură italiană, deosebită prin eleganță, stil și rafinament etern. Acestea pot fi văzute în noua colecție de mostre din showroom-urile ART GRANIT sau pe site-urile oficiale.

 

 

Proiectele de marcă din acest an sunt colaborarea cu AFI TECH PARK, care a fost unul dintre primii parteneri ce s-a bucurat Dekton la București. Rahmaninov Residence Bucuresti a ales pentru proiectul său piatra naturală, travertin. Vedetele acestui an în locuințele private au fost  quartz-ul Silestone și ceramica italiană, alegerea nr 1 pentru blaturi, șorțuri și insule.

 

 

Noile colecții de piatră  pot fi văzute pe artgranit.ro sau în showroom-ul de la Fabrica de Glucoză Nr. 6-8, Tronson G10, parter, ansamblul Belvedere II sau la fabrică, la Otopeni, Drumul Gării Odăi, 42.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT