Home / Design  / Art Granit, partenerul tău de încredere în piatră naturală, Dekton și Quartz Silestone

Art Granit, partenerul tău de încredere în piatră naturală, Dekton și Quartz Silestone

Pentru producătorii de mobilă din România, Art Granit este aliatul de necontestat în căutarea soluțiilor inovatoare pentru decorarea mobilierului de lux. În calitate de importator oficial al prestigiosului brand spaniol Cosentino, ne-am specializat în furnizarea de blaturi de bucătărie, blaturi pentru insule, blaturi de baie rafinate, blaturi pentru console impunătoare și chiar blaturi pentru mese în sufragerie sau măsuțe de cafea sofisticate.

 

 

Colaborarea cu Art Granit aduce o doză de rafinament și exclusivitate, oferind producătorilor de mobilă pe comandă posibilitatea de a crea opere de artă funcționale. Cu o expertiză de peste 14 ani în selecția pietrei, am devenit ghizii de încredere în acest domeniu, punând la dispoziția clienților producătorilor de mobilă cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate.

 

Frumusețea pietrei este însoțită de promisiunea unui stil atemporal, care transformă orice piesă de mobilier într-un veritabil obiect de dorit. Ceramica Dekton și Quartz-ul Silestone, cele două materiale de top – oferite de Art Granit – sunt alegerile ideale pentru clienții care caută finisaje de lux, cu caracteristici impresionante. Acestea nu doar că răsfață simțurile cu eleganța lor, dar sunt și durabile, sustenabile, ușor de întreținut  și beneficiază de o garanție generoasă de până la 25 de ani, confirmând astfel angajamentul nostru față de calitatea superioară.

 

 

Nimic nu ne face mai mândri decât faptul că colaborăm cu producători de mobilă talentați și exigenți, dornici să ofere experiențe unice clienților lor. De aceea, Art Granit dispune de un depozit bogat în stocuri variabile de granit, marmură, travertin, ceramică, quartz și onix, asigurându-vă că veți avea acces rapid la materialele de înaltă calitate pe care le căutați.

 

În incinta fabricii Art Granit utilaje italiene de ultimă generație lucrează cu pricepere și precizie, transformând piatra în adevărate opere de artă. Fie că aveți nevoie de piese personalizate sau de lucrări complexe, fabrica noastră proprie este pregătită să transforme visurile dumneavoastră în realitate palpabilă.

 

 

Colaborarea cu Art Granit înseamnă soluții la cheie pentru producătorii de mobilă. De la măsurători precise cu ajutorul aparatului modern de măsurări Proliner, care elimină erorile umane și până la consiliere profesionistă din partea experților noștri în piatră. Urmează apoi debitarea și prelucrarea blaturilor la fabrica noastră automatizată, dotată cu utilaje de ultimă generație, din 2021. În final, asigurăm livrarea și montajul precis al blaturilor la clientul final, cu o atenție deosebită la detalii.

 

 

Art Granit este mereu deschis către noi parteneriate cu producătorii de mobilă din întreaga țară. Vă invităm la o discuție constructivă în showroom-ul nostru de pe adresa Șoseaua Fabrica de Glucoză, Nr.6-8, Tronson G10, parter, Ansamblul Belvedere II, sector 2, București sau în showroom-ul de lângă depozitul nostru de pe strada Drumul Gării Odăi 42, Otopeni. Aici puteți explora colecțiile noastre noi și inovatoare, puteți discuta despre nevoile dvs., pentru a găsi soluții personalizate pentru proiectele pe care le gestionați. De asemenea, vă oferim condiții avantajoase pentru a consolida parteneriatul nostru. Suntem pregătiți să vă întâmpinăm și să transformăm ideile în realitate!

 

artgranit.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT