Home / Promo  / Art Granit, artă în piatră și inovație la BIFE-SIM 2023

Art Granit, artă în piatră și inovație la BIFE-SIM 2023

Cu o experiență de peste 14 ani în industrie, Art Granit s-a impus ca o companie de top în domeniul selecției și a prelucrării pietrei naturale și a pietrei inginerești.

 

 

În calitate de reprezentant oficial al brandului spaniol Cosentino, Art Granit aduce în atenția arhitecților și a designerilor de interior din România două branduri exclusive – piatra ultracompactă DEKTON și Quartz-ul Silestone, materiale care îmbină frumusețea pietrei naturale cu rezistența și durabilitatea materialelor inovative.

 

 

DEKTON se evidențiază ca un material cu proprietăți unice și posibilități nelimitate. Fiind o versiune îmbunătățită a pietrei naturale, DEKTON oferă o rezistență și durabilitate, depășind performanțele altor materiale tradiționale, cum ar fi granitul sau marmura. Este un material non-poros, ceea ce îl face rezistent la pete și nu necesită prelucrare suplimentară. De asemenea, DEKTON este extrem de rezistent la zgârieturi și lovituri mecanice, făcându-l potrivit pentru zonele de trafic intens, de la blaturi de bucătărie la fațadele clădirilor.

 

Silestone, pe de altă parte, este un compozit din Quartz, care combină frumusețea și eleganța pietrei naturale cu avantajele tehnologiei avansate. Acest material oferă o gamă variată de culori și texturi, permițând o versatilitate maximă în designul interior. Silestone are o rezistență remarcabilă la zgârieturi și impact mecanic, precum și la pete și substanțe chimice care se întâlnesc în baie și bucătărie.

 

Cu aceste materiale sustenabile de ultimă generație, Art Granit asigură clienților săi un design de calitate superioară și durabil, cu rezultate impresionante și satisfacție pe termen lung.

 

În perioada 21- 24 septembrie suntem mândri să vă prezentăm gama noastră de produse și soluții de placări cu piatră, la standul nostru, situat în pavilionul B2, stand 83, la Romexpo.

 

În cadrul standului nostru, veți avea ocazia să admirați mostre din colecțiile noi de piatră Dekton și Quartz Silestone, pentru a vă inspira pentru viitoarele proiecte de design interior. Acestea includ o gamă diversificată de texturi, culori și modele, ce pot aduce eleganță și rafinament în orice spațiu.

 

Veți avea ocazia să vedeți la standul nostru plăci DEKTON și veți fi consultați de managerii noștri de vânzări privind proprietățile unice ale acestei pietre.

 

Am pregătit și o surpriză pentru vizitatorii expoziției – 9 top culori DEKTON vor fi expuse la prețuri promoționale, incredibil de prietenoase.

 

Nu ne limităm doar la piatra inovativă. Suntem mândri să vă oferim și mostre din colecțiile noastre de Granit și Marmură. Acestea sunt materiale clasice, etern elegante și durabile, potrivite pentru o varietate de aplicații, de la blaturi de bucătărie la pardoseli și decor interior.

 

Vă invităm cu căldură să ne vizitați la Expoziția BIFE SIM 2023, între 21 și 24 septembrie, la Romexpo, pavilionul B2, stand 83. Aici, veți avea șansa de a descoperi lumea fascinantă a pietrei natural și inovative, de a interacționa cu experți în domeniu și de a găsi inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare. Echipa noastră Art Granit este pregătită să vă ofere informații detaliate despre produsele noastre, să discutăm despre proiectele dumneavoastră și să vă ajutăm să transformați ideile în realitate.

 

artgranit.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT