Home / Promo  / ARDUDANA vine la BIFE-SIM cu produse noi, pe lângă piese din colecțiile consacrate

ARDUDANA vine la BIFE-SIM cu produse noi, pe lângă piese din colecțiile consacrate

Expozant de tradiție al BIFE-SIM, ARDUDANA vine la București cu produse noi, pe lângă piesele din colecțiile consacrate

 

Într-o ambianță în care stilul clasic, consacrat, se îmbină perfect cu stilul modern, contemporan, ținând cont de tendințele actuale din domeniu, ARDUDANA aduce la București piese de mobilier noi: Set TV plasma complet Veneto, Cristalier 3 uși Modena. Pe lângă acestea, producătorul din Satu Mare va expune masa Thales cu Scaune Jersey, scaunele Ankara, scaunul Liva, model care a fost una dintre marile atracții de la Imm Cologne 2023, dar și produse din colecția Anabell, precum și alte piese din colecția Veneto.

 

 

„Prezentăm, în premieră, un proiect nou, un hol complet, canapea și fotolii, colecție pe care am denumit-o Chicago. Aceasta va fi piesa noastră de rezistență la BIFE-SIM 2023. Piesele de mobilier ce vor fi expuse sunt concepute în finisaje clasice sau moderne, ideale pentru proiecte rezidențiale de lux, dar și pentru HoReCa.”

 

Cu o tradiție care începe în 1958, ARDUDANA se poziționează ca un puternic brand autohton al cărui obiectiv este crearea de mobilier rafinat și sofisticat, ce se pliază pe o varietate de stiluri de amenajare. Piesele din portofoliul companiei sunt comercializate în peste 10 țări din Europa, fapt ce atestă luxul discret al gamei diversificate de mobilier care răspunde preferințelor tuturor clienților. Până acum, ARDUDANA a avut peste 1.000 de colaboratori din sectorul rezidențial și comercial, realizând și piese de mobilier proiectate la solicitarea clientului.

 

 

ardudana.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT