Home / HoReCa  / ARDUDANA prezintă mobilier de poveste

ARDUDANA prezintă mobilier de poveste

La ediția din 22-25 septembrie a BIFE-SIM, ARDUDANA expune mobilier din colecțiile de referință: Modena, Verona, Veneto, Regal și Monaco. În materie de scaune, piesa de rezistență a acestui an este modelul Miro. Vizitatorii vor putea vedea și o serie de mese, scaune sau baruri, toate în finisaje moderne.

 

 Cu o tradiție care începe în 1958, producătorul se poziționează ca un puternic brand autohton al cărui obiectiv este crearea de mobilier rafinat și sofisticat, ce se pliază pe o varietate de stiluri de amenajare. Mobilierul premium din lemn masiv ARDUDANA a câștigat recunoaștere internațională datorită excelenței care definește fiecare piesă din catalogul de produse. Piesele din portofoliul companiei sunt comercializate în peste 10 țări din Europa, fapt ce atestă luxul discret al gamei diversificate de mobilier care răspunde preferințelor tuturor clienților.

 

 

„Calitatea produselor noastre este rezultatul a peste 60 ani de experiență, cercetare şi angajament statornic. Cele 12 colecții ARDUDANA sunt proiectate pentru a aduce armonie și eleganță oricărui spațiu, fie el rezidențial sau comercial. Suntem mereu orientați spre excelență și ne transpunem pasiunea în colecții ce se remarcă prin unicitatea detaliilor”, afirmă managementul companiei.

 

 

Colecțiile de mobilier îmbină eleganța cu funcționalitatea, detaliile lucrate manual sau intarsiile fine transformând fiecare piesă într-o adevărată operă de artă. Atât colecțiile clasice, cât și cele moderne sunt ideale pentru proiecte rezidențiale high-end și pentru industria HoReCa. Acestea includ seturi pentru sufragerie, dormitor, cabinete de lucru sau holuri, clienții având opțiunea de a alege nuanța lemnului sau tapițeria. De-a lungul timpului, compania a colaborat cu peste 1.000 de clienți din sectorul rezidențial și comercial, realizând și piese de mobilier proiectate la solicitarea clientului.

 

 

În portofoliul ARDUDANA se regăsesc peste 200 de modele de scaune: de la scaune tapițate integral, scaune tip scoică, scaune cu spătar din lemn, scaune rustice sau de bar, toate proiectate pentru a asigura confort și rafinament, indiferent de stilul ales. Adițional modelelor de scaune clasice, potrivite pentru saloane sau săli de evenimente, clienții pot opta pentru scaune inspirate de cele mai actuale tendințe în materie de design și tapițerii.

 

 

Colecțiile pot fi văzute pe ardudana.ro, facebook.com/Ardudana

 

ARDUDANA vă așteaptă la standul 3, Pavilionul B2, ROMEXPO.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT